Vragen? Bel ons op 015 273 0575 of Whatsapp 06 306 607 60

Hoe kunt u ons bereiken?

Routebeschrijving – Geelhoed is via de afslag 5 op de A12 goed en gemakkelijk bereikbaar vanuit Den Haag, Wassenaar, Leiden, Westland (‘s-Gravenzande, Naaldwijk, Monster, De Lier, Poeldijk, Wateringen, Kwintsheul, Maasdijk), Delft, Delfgauw, Midden-Delfland: (Den Hoorn, Schipluiden, Maasland, ’t Woudt), Rotterdam, Lansingerland (Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk), Moerkapellen, Zevenhuizen, Gouda, Reeuwijk, Boskoop, Zoetermeer, Leiderdorp en Alphen aan den Rijn. plattegrond

Routebeschrijving: Let op bij de afslag 5 van de A12!

Afslag 5 op de A12 heet vanuit de richting Den Haag – Delft – Leiden – Amsterdam “afslag 5 – Nootdorp” en vanuit de richting Zoetermeer – Gouda – Utrecht “afslag 5 – Forepark”.

Afrit Vijf Vanuit Utrecht
Afrit Vijf Vanuit Utrecht
Afrit 5 Vanuit Den Haag
Afrit 5 Vanuit Den Haag
Afrit Vijf Vanuit UtrechtAfrit 5 Vanuit Den HaagAfrit 5 Vanuit Den Haag

Let op met navigatiesystemen!

Geelhoed Metaalhandel is gevestigd aan de Ambachtshof 2 in Nootdorp (Industrieterrein Oostambacht). Let er op dat sommige navigatiesystemen u naar Pijnacker willen sturen, want daar is ook een straat met de naam Ambachtshof en Pijnacker en Nootdorp vormen tegenwoordig één gemeente.

Indien u twijfelt raden we u aan om de route op basis van onze postcode 2632 BB te bereken of de Hofweg in Nootdorp in uw navigatiesysteem in te stellen. Dit is de doorgaande weg die voor ons bedrijf langs loopt. U kunt ook de onderstaande routebeschrijving gebruiken.

Voor een plattegrond met de omgeving van ons bedrijf kunt u hieronder klikken.

» Download een plattegrond van de omgeving van ons bedrijf

Geelhoed oudmetaalhandel pand