Vragen? Bel ons op 015 273 0575 of Whatsapp 06 306 607 60

Alle bouwbedrijven en loodgieters kunnen bij ons terecht

Bij werkzaamheden van bouwbedrijven, zoals aannemers, loodgieters, dakbedekkers en sloopbedrijven, ontstaat ‘afval’ in de vorm van oude metalen. U kunt bijvoorbeeld denken aan zink, lood, koper, aluminium, RVS, (koper) pvc-kabel, accu’s en ijzer en staalschroot. Deze materialen zijn zeer geschikt voor recycling. Zoekt u naar een betrouwbare afnemer, met een snelle service en gunstige inkoopprijzen? Dan bent u bij Geelhoed Metaalhandel in Nootdorp aan het juiste adres.

Geelhoed helpt al jarenlang honderden klanten van alle soorten bouwbedrijven (loodgieters, dakdekkers, sloop en demontage, leveranciers van kozijnen etc.) naar volle tevredenheid.

Hoe gaan wij te werk voor bouwbedrijven

Als u voor/tijdens/na een klus met oude metalen zit, kunt u die natuurlijk zelf bij ons komen brengen op onze bedrijfslocatie in Nootdorp, maar wij kunnen de metalen ook bij u afhalen. Wanneer u gedurende onze openingstijden telefonisch contact opneemt stemmen wij de mogelijkheden af op uw wensen en informeren u over de prijs van de metalen! Eventueel neemt de chauffeur een heftruck mee om op locatie passende diensten te verlenen.

loodgieter bedrijf - Geelhoed regio Den Haag
Afhaalservice - Geelhoed regio Den Haag

Ook bieden we voor alle soorten bouwbedrijven een containerservice aan. Wij leveren op de door u gewenste locatie een geschikte container of (kleinere) bakken, waarin u uw oude metalen kwijt kunt. We beschikken over containers in alle soorten en maten. Als de bak vol is of als de werkzaamheden voltooid zijn, halen wij de container weer op. Eén telefoontje of een vooraf gemaakte afspraak is voldoende.

Om te voorkomen dat bouwbedrijven de dupe worden van diefstal op de afgesproken locatie doen wij er alles aan om uw materiaal zo snel mogelijk op te halen. Voor het plaatsen en ophalen van de container rekenen wij geen extra kosten. U kunt kiezen voor contante betaling of betaling per bank. Uiteraard wordt dit van tevoren met u besproken.

Wij stemmen onze service af op uw wensen!

Neem voor informatie contact met ons op via email of bel ons op 015 273 0575

Meer weten? Bel ons!