Vragen? Bel ons op 015 273 0575 of Whatsapp 06 306 607 60

Drukkerijen kunnen bij ons terecht met aluminium offset platen

Bij de werkzaamheden van drukkerijen ontstaat ‘afval’ in de vorm van oude aluminium offset platen, zilver en soms ook drukkerijmachines. Zoals u weet zijn deze metalen zeer geschikt voor recycling en daardoor (veel) geld waard. Als u zoekt naar een betrouwbare afnemer, met een snelle service en marktconforme inkoopprijzen, dan bent u bij Geelhoed Metaalhandel aan het juiste adres. Wij helpen al jarenlang tientallen drukkerijen naar volle tevredenheid.

Hoe gaan wij te werk voor drukkerijen

Wij zijn service gericht en stemmen onze werkzaamheden af op uw wensen. U kunt de metalen zelf aanleveren op onze bedrijfslocatie in Nootdorp, maar wij kunnen de metalen ook bij u ophalen. Ook beschikt Geelhoed over een containerservice. Wij leveren bij uw bedrijf, of op een andere gewenste locatie, kosteloos een container of (kleinere) bakken. Deze kunt u naar believen vullen en weer laten ophalen. Eén telefoontje is genoeg. U kunt kiezen voor contante betaling of betaling per bank. Dit wordt vooraf met u besproken. Neem gedurende onze openingstijden telefonisch contact op met 015-2730575. Wij bespreken graag uw wensen en de inkoopprijzen van aluminium offset platen, zilver en andere metalen.

Offset - Geelhoed regio Den Haag
Offset platen drukkerij - Geelhoed regio Den Haag

Geelhoed heeft alle benodigde vergunningen

Natuurlijk beschikken wij over alle benodigde vergunningen en voldoen we aan de eisen in het kader van Wet Milieubeheer en EVOA. Desgewenst neemt Geelhoed Metaalhandel administratieve verplichtingen op milieugebied van u over.

Aluminium offset platen laten vernietigen?

Wilt u niet alleen een hoge prijs, maar ook de zekerheid dat Geelhoed de offset platen voor u vernietigt voordat deze naar de aluminiumsmelters worden getransporteerd? Met onze moderne Lindemann-pers kan dit snel en zonder probleem voor u verzorgd worden. Desgewenst kunnen uw medewerkers toezicht houden op het persproces en kan een bewijs van vernietiging (al dan niet met foto’s) worden verstrekt.

Wij stemmen onze service af op uw wensen!

Neem voor nadere informatie contact met ons op via email of bel ons op 015 273 0575

Meer weten? Bel ons!