Vragen? Bel ons op 015 273 0575 of Whatsapp 06 306 607 60

Geelhoed al 60 jaar uw betrouwbare partner voor metaalafval!

Bij de industrie en machinefabrieken ontstaat ‘afval’ in de vorm van metaalsnippers, metaalafval, metaal draaisels, metaal spanen, metaal profielen, machines, accu’s, elektriciteitskabels of elektronicaschroot. Zoals u weet, zijn deze materialen zeer geschikt voor recycling. Soorten als aluminium, koper, lood, zink, roestvrij staal, maar ook ijzer worden hergebruikt en zijn daardoor (veel) geld waard!

Hoge prijzen, maar ook betrouwbaar en servicegericht

Als u zoekt naar een betrouwbare afnemer, met een snelle service en gunstige inkoopprijzen, dan bent u bij Geelhoed Metaalhandel aan het juiste adres. Geelhoed Metaalhandel is al ruim 60 jaar actief in recycling en heeft zich ontwikkeld tot een modern bedrijf. Daarbij zijn we wel flexibel en servicegericht gebleven. Duizenden metaalbewerkers en metaalverwerkers hebben de afgelopen decennia de weg naar ons bedrijf weten te vinden.

Hoe gaan we te werk voor industrie en machinefabrieken

Wij zijn service gericht en stemmen onze werkzaamheden af op de wensen van industrie en machinefabrieken. U kunt de metalen zelf aanleveren op onze bedrijfslocatie in Nootdorp, maar wij kunnen de metalen ook bij u demonteren en ophalen. Ook beschikt Geelhoed over een containerservice. Wij leveren bij uw bedrijf, of op een andere gewenste locatie, kosteloos een container of (kleinere) bakken voor opslag en transport. Deze kunt u naar believen vullen en weer laten ophalen. Eén telefoontje is genoeg. We hebben diverse vervoermiddelen ter beschikking, waaronder twee Scania vrachtwagens en kleinere transporters, maar ook heftrucks en kranen. U kunt kiezen voor contante betaling of betaling per bank. Dit wordt vooraf met u besproken.

Neem gedurende onze openingstijden telefonisch contact op met 015-2730575. Wij bespreken graag uw wensen en de inkoopprijzen van alle soorten metaalafval, productieafval, draaisels en metaalproducten.

 

industrie - Geelhoed regio Den Haag

Metalen of metaalproducten laten vernietigen?

Wilt u niet alleen een hoge prijs, maar ook de zekerheid dat Geelhoed de producten voor u vernietigt voordat deze naar de smelters worden getransporteerd? Met onze moderne Lindemann-pers kan dit snel en zonder probleem voor u verzorgd worden. Desgewenst kunnen uw medewerkers toezicht houden op het persproces en kan een bewijs van vernietiging (al dan niet met foto’s) worden verstrekt.

Wij stemmen onze service af op uw wensen!

Alle benodigde vergunningen zijn aanwezig

Geelhoed beschikt over alle benodigde vergunningen en voldoet aan de eisen in het kader van de Wet Milieubeheer en de EVOA. Desgewenst neemt Geelhoed Metaalhandel bepaalde administratieve milieuverplichtingen van u over.

Wij stemmen onze service af op uw wensen!

Neem voor nadere informatie over onze service en prijzen meteen contact met ons op! via email of bel ons op 015 273 0575

insdustrie machine - Geelhoed regio Den Haag

Meer weten? Bel ons!