Vragen? Bel ons op 015 273 0575 of Whatsapp 06 306 607 60

Al 60 jaar betrouwbare partner voor installatiebedrijven!

Bij de werkzaamheden van installateurs en installatiebedrijven ontstaat ‘afval’ in de vorm van oude metalen, zoals kabels, koper, aluminium en ijzer en staal, en soms ook accu’s. Als u metaalresten en metaalafval verkoopt ruimt dat niet alleen op, het levert uw u ook (veel) geld op. Geelhoed neemt uw oude metalen in en betaalt u een goede prijs voor uw metaalafval. Voor het bepalen van de actuele prijs hanteren wij LME-koersen. Meer informatie over de prijs en de prijsontwikkeling vindt u op de metaalpagina’s (bereikbaar via via inkoop).

Geelhoed is een betrouwbare afnemer voor installatiebedrijven

Geelhoed zit al zestig jaar in het vak en hielp al die jaren duizenden installatiebedrijven naar volle tevredenheid. Geelhoed is een betrouwbare afnemer waar service en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan.

Kabels of andere producten laten vernietigen?

Wilt u niet alleen een hoge prijs, maar ook de zekerheid dat Geelhoed kabels of andere producten voor u vernietigt voordat deze naar de smelters worden getransporteerd? Met onze kabelshredder of metaalpers kan dit snel en zonder probleem voor u verzorgd worden. Desgewenst kan een bewijs van vernietiging (al dan niet met foto’s) worden verstrekt.

PVC kabel van een installatiebedrijf worden gelost met de kraan

Hoe gaan wij te werk voor installateurs

Als de partij metalen of accu’s niet zo groot is, of u over eigen vervoer beschikt, kunt u de materialen zelf aanleveren op onze bedrijfslocatie in Nootdorp. Er wordt dan direct met u afgerekend. Als u geen vervoermiddel hebt dat groot genoeg is om de metalen te vervoeren, of u heeft zelfs een container of (kleinere) bakken nodig om materialen te kunnen opslaan en vervoeren, dan is dat geen probleem. Wij kunnen de metalen kosteloos bij u afhalen en bieden containers en bakken in alle soorten en maten aan die we op afroep vervangen of ophalen. Eén telefoontje is genoeg.

Wij stemmen onze service af op uw wensen!

Neem voor nadere informatie contact met ons op via email of bel ons op 015 273 0575

Meer weten? Bel ons!