Vragen? Bel ons op 015 273 0575 of Whatsapp 06 306 607 60

Bij Geelhoed krijgt u een hoge prijs voor uw aluminium en ijzer

Bedrijven in de kassenbouw hebben te maken met oude metalen zoals profiel aluminium en ijzer en staal die zij na afloop van de (sloop) werkzaamheden niet meer gebruiken. In plaats van dit materiaal kostbare ruimte bij uw bedrijf te laten innemen, kunt u de oude metalen recyclen. Dit levert u niet alleen ruimte, maar ook (veel) geld op.

Geelhoed is een betrouwbare afnemer voor bedrijven in de kassenbouw

Geelhoed zit al zestig jaar in het vak en helpt al die jaren kassenbouwers en kassensloopbedrijven naar volle tevredenheid. Geelhoed is een betrouwbare afnemer waar service en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Wij stemmen onze service af op uw wensen.

Kassenbouw en - sloop - Geelhoed regio Den Haag

Hoe gaan wij te werk voor bedrijven in de kassenbouw

Als u over passend eigen vervoer beschikt, kunt u de metalen zelf aanleveren op onze bedrijfslocatie in Nootdorp. U wordt zo snel mogelijk door onze vakkundige medewerkers geholpen. U kiest zelf voor contante betaling of per bank. Heeft u geen wagen die groot genoeg is om het metaal te vervoeren, of u heeft zelfs een container nodig om de boel kwijt te kunnen, dan is dat geen probleem. Wij kunnen de metalen kosteloos bij u afhalen en bieden containers in alle soorten en maten aan die we op afroep wisselen of ophalen.

Wij stemmen onze service af op uw wensen!

Neem voor informatie contact met ons op via email of bel ons op 015 273 0575

Meer weten? Bel ons!