Vragen? Bel ons op 015 273 0575 of Whatsapp 06 306 607 60

Bij Geelhoed krijgt u een goede prijs voor uw oude metalen

Als handelaar in oude metalen weet u als geen ander dat uw metalen (veel) geld waard zijn. Betrouwbaarheid, flexibiliteit en gunstige betalingsvoorwaarden zijn uiterst belangrijk voor de continuïteit van uw bedrijf. Zoekt u een afnemer die aan deze voorwaarden voldoet dan bent u bij Geelhoed Metaalhandel aan het juiste adres. Geelhoed is al meer dan 60 jaar actief in metaalhandel en metaalrecycling. Met veel kennis van zaken en de inzet van moderne bedrijfsmiddelen zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke speler op de recyclingmarkt.

Een metaalhandelaar over Geelhoed:

,,Als kleine jongen ging ik al met mijn vader mee naar Geelhoed. Klantvriendelijkheid en de eerlijke en nette service die ze bieden zijn voor mij redenen om al 35 jaar terug te komen. Iedere kilo wordt gewogen en rekeningen worden altijd op tijd betaald.”

Hoe gaan we te werk met klanten uit de metaalhandel?

U kunt de metalen natuurlijk zelf aanleveren op onze bedrijfslocatie in Nootdorp. U brengt uw metalen naar ons toe, waarna wij ze voor u afwegen en u direct betalen. Als u niet over middelen beschikt waarmee u de metalen kunt vervoeren kunnen wij ze bij u komen afhalen. Zonder dat hier kosten aan verbonden zijn komt één van onze chauffeurs met een voor uw locatie passende wagen te metalen ophalen. Het materiaal wordt gesorteerd en gewogen bij ons in Nootdorp, waarna uw oud metaal afgerekend wordt. (Mogelijk is ook dat u bij het wegen en afrekenen aanwezig bent). Ook bieden wij containers aan in alle soorten en maten die we bij u op locatie komen plaatsen. U kunt deze naar hartenlust vullen en als de container vol is, halen wij hem weer op.

afhaalservice - Geelhoed regio Den Haag

Persen/pakketteren van metalen

Wij zijn verder gespecialiseerd in het persen (pakketteren). Onze moderne Metso-Lindemann pers staat paraat om metalen voor handelaren en exporteurs te persen. Wanneer u de voordelen en toegevoegde waarde van het pakketteren herkent, bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk het persproces in het filmpje via onze speciale websitepagina over persen en pakketteren of bel ons voor meer informatie.

Wij stemmen onze service af op uw wensen!

Neem voor nadere informatie contact op via
onze email of bel ons op 015 273 0575

Meer weten? Bel ons!