Vragen? Bel ons op 015 273 0575 of Whatsapp 06 306 607 60

U krijgt als particulier een goede prijs voor uw metaal

Zoals u wellicht weet zijn oude metalen zeer geschikt voor recycling. Soorten als aluminium, koperlood, zink, roestvrij staal, maar ook ijzer worden hergebruikt en zijn daardoor (veel) geld waard! Bent u aan het verbouwen en moet u van uw particulier metaalafval af? Als u zoekt naar een goed afleveradres, met een snelle service en gunstige inkoopprijzen, dan bent u bij Geelhoed Metaalhandel aan het juiste adres.

Hoe gaan we te werk voor u als particulier?

U kunt de metalen natuurlijk zelf aanleveren op onze bedrijfslocatie in Nootdorp. Hier worden ze per soort gewogen en afgerekend en krijgt u direct betaalt. Als u een wat grote partij metalen heeft en niet over middelen beschikt om dit te vervoeren, kunnen wij de oude metalen bij u komen afhalen. Voor ijzer geldt hiervoor een minimum van 500 kg en voor non-ferro metalen hanteren wij een minimum van 100kg. Wij komen dan met een wagen bij u thuis, laden de metalen in en wegen ze bij ons in Nootdorp, waarna u betaald wordt. Ook bieden wij containers aan in alle soorten en maten die we bij u plaatsen. U kunt deze vullen en als de container vol is, halen wij hem weer op. Uiteraard beschikt Geelhoed over alle relevante vergunningen.

Ali helpt particulieren bij de weegschaal - Geelhoed regio Den Haag
Schaalinkoop alluminium - Geelhoed regio Den Haag

Wij stemmen onze service af op uw wensen als particulier!

Neem voor nadere informatie contact met ons op via email of bel ons op 015 273 0575

Meer weten? Bel ons!

Let op!!
Autowrakken, witgoed (koel- en vrieskasten), kluizen, gasflessen (of andere drukvaten), fietsen e.d. worden niet ingenomen. Ditzelfde geldt voor materiaal met ernstige verontreinigingen, zoals olie, kunststof, hout, rubber e.d.