Vragen? Bel ons op 015 - 273 05 75 of Whatsapp 06 - 21 526 807

U krijgt als particulier een goede prijs voor uw metaal

Zoals u wellicht weet zijn oude metalen zeer geschikt voor recycling. Soorten als aluminium, koperlood, zink, roestvrij staal, maar ook ijzer worden hergebruikt en zijn daardoor (veel) geld waard! Bent u aan het verbouwen en moet u van uw particulier metaalafval af? Als u zoekt naar een goed afleveradres, met een snelle service en gunstige inkoopprijzen, dan bent u bij Geelhoed Metaalhandel aan het juiste adres.

Hoe gaan we te werk voor u als particulier?

U kunt de metalen natuurlijk zelf aanleveren op onze bedrijfslocatie in Nootdorp. Hier worden ze per soort gewogen en afgerekend en krijgt u direct betaalt. Als u een wat grote partij metalen heeft en niet over middelen beschikt om dit te vervoeren, kunnen wij de oude metalen bij u komen afhalen. Voor ijzer geldt hiervoor een minimum van 500 kg en voor non-ferro metalen hanteren wij een minimum van 100kg. Wij komen dan met een wagen bij u thuis, laden de metalen in en wegen ze bij ons in Nootdorp, waarna u betaald wordt. Ook bieden wij containers aan in alle soorten en maten die we bij u plaatsen. U kunt deze vullen en als de container vol is, halen wij hem weer op. Uiteraard beschikt Geelhoed over alle relevante vergunningen.

Ali helpt particulieren bij de weegschaal - Geelhoed regio Den Haag
Schaalinkoop alluminium - Geelhoed regio Den Haag

Wij stemmen onze service af op uw wensen als particulier!

Neem voor nadere informatie contact met ons op via email of bel ons op 015-2730575

Meer weten? Bel ons!

015 2730575

Let op!!
Autowrakken, witgoed (koel- en vrieskasten), kluizen, gasflessen (of andere drukvaten), fietsen e.d. worden niet ingenomen. Ditzelfde geldt voor materiaal met ernstige verontreinigingen, zoals olie, kunststof, hout, rubber e.d.