Geelhoed Metaalhandel zoekt een nieuwe collega. Ben jij een teamspeler en een aanpakker, vind je het leuk om klanten te helpen en heb je ervaring met het werken in de metaalrecycling? Dan is deze baan wat voor jou!

Fulltime (ervaren) inkoop- en productiemedewerker

Dit ga je doen

Honderden klanten komen wekelijks met hun oude metalen naar onze metaalhandel in Nootdorp. Wij kopen de oude metalen in, sorteren ze en zorgen dat deze weer hergebruikt kunnen worden. Als inkoop- en productiemedewerker ben je het eerste aanspreekpunt van klanten. Het is een dynamische functie met veel verschillende werkzaamheden en facetten. Je werkt veel samen. Met collega’s, maar ook met klanten en chauffeurs. De belangrijkste taken liggen op het gebied van:

  • Inkoop: klanten helpen die metalen bij ons komen brengen, bij het lossen, wegen, sorteren en met de weegcomputer registreren van de metalen.
  • Sorteren en bewerken van metalen: vooral pakketteren met behulp van de persmachine, schaar, kabelshredder, heftrucks en kraan.
  • Onderhoud: klein dagelijks onderhoud aan de voertuigen en machines.

Vacature voor inkoop- en productiemedewerker

Functievereisten

We zijn op zoek naar een medewerker die al ervaring heeft in de metaalrecycling en/of met inkoop (van metalen). Je werkt veel met technologie en machines (heftrucks, kraan, etc.) dus het is belangrijk dat je daar affiniteit mee hebt. Ervaring met vorkheftrucks en een mobiele kraan is zeker een pré. Onze medewerkers staan bekend om hun klantvriendelijkheid, daarom vinden we het belangrijk dat je goed met mensen kunt omgaan. Je staat de klanten beleefd te woord en vindt het leuk om aan te pakken en samen te werken.

Verder denken we aan:

  • Inzicht in metaalsoorten en –kwaliteiten;
  • Aanleg voor – of ervaring met – de bediening van heftrucks, kranen en de metaalpers;
  • Ervaring en vaardigheden op technisch, dienstverlenend en (eenvoudig) administratief gebied;
  • Stressbestendig;
  • (minimaal) Rijbewijs B en rijervaring, liefst Rijbewijs B + E
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, beleefd, communicatief, collegiaal, servicegericht, flexibel, stressbestendig, kunnen werken in een familiebedrijf (teamspeler).

Vacature voor inkoop- en productiemedewerker

Wie wij zijn

Geelhoed Metaalhandel is al meer dan 60 jaar actief in de metaalrecycling. We hebben momenteel tien medewerkers in dienst en zijn gevestigd in Nootdorp, vlakbij de snelweg én op loopafstand van de halte van metro E. We kopen oude metalen in, zoals aluminium, koper, zink, lood, roestvrijstaal, kabels, accu’s en ijzer, plaatsen containers bij klanten op locatie en pakketteren metalen voor grote metaalrecyclers. We onderscheiden ons door scherpe inkoopprijzen en snelle en klantgerichte service. Verder hebben we een moderne metaalpers, scharen, een kabelshredder en een kabelpelmachine. Machines om metalen optimaal voor te bereiden op verkoop, transport, export, opslag en verwerking. Duurzaamheid staat bij Geelhoed hoog in het vaandel. Metaalrecycling voorkomt uitputting van schaarse grondstoffen en dankzij de zonnepanelen op ons dak werkt onze pers op groene energie. Ook hebben we een elektrische bedrijfsauto en laadpaal op het terrein.

Uitgebreide informatie over ons bedrijf vind je op de rest van deze website.
Ben je benieuwd hoe het is om bij Geelhoed Metaalhandel te werken? Jack vertelt over zijn werk als chauffeur en inkoop- en productiemedewerker bij Geelhoed en Pascal neemt je mee in zijn taken als inkoop- en productiemedewerker.

Geelhoed heeft een vacature

Reageren op deze vacature

Beloning en andere arbeidsvoorwaarden in onderling overleg en afhankelijk van kennis en ervaring. Je sollicitatie met CV kun je e-mailen naar René van Winkelen: rene@oudmetaalhandel.nl of per post sturen aan:

Geelhoed Metaalhandel B.V.
T.a.v. de heer R.C. van Winkelen
Ambachtshof 2
2632 BB Nootdorp

Vacature voor inkoop- en productiemedewerker

Deel dit bericht

Terug naar nieuwsoverzicht
Vacature voor inkoop- en productiemedewerker