Vragen? Bel ons op 015 273 0575 of Whatsapp 06 306 607 60

Artikelen over Geelhoed Metaalhandel

De afgelopen jaren kwam Geelhoed via de pers op verschillende manieren in de publiciteit. Er zijn mooie artikelen verschenen in (vak)bladen en verschillende filmpjes gemaakt. Hier vindt u een selectie van de leukste verhalen.

Advertentie in de Schrootkrant: Laat uw metalen persen bij Geelhoed Metaalhandel

Advertentie in de metaalrecyclingskrant Schroot!

In de Schrootkrant van november is een advertentie verschenen van de persservice die Geelhoed Metaalhandel levert. Door hun metalen bij ons te laten persen, kunnen klanten ze efficiënter opslaan en vervoeren en een hogere prijs bedingen bij afnemers.

Geelhoed verkozen tot bedrijf van de week

Met enige trots kunnen wij melden dat Geelhoed Metaalhandel door Metalface (het digitale schroot- en metaalrecyclingsnetwerk) is verkozen tot bedrijf van de week. In een interview vertelt directeur Gert-Jan van Winkelen alles over onze persactiviteiten en legt uit hij waarom klanten ons zo waarderen.

Gebruikers van Metalface kunnen het interview lezen op de nieuwspagina van Metalface.
Geen gebruiker? Lees het interview dan hier.

Topambtenbaar in gesprek met MRF

De directeur Duurzaamheid mevrouw Hannie Vlug van het ministerie I&M op bezoek bij Geelhoed. Zij was nog nooit bij een metaalrecycler op bezoek geweest en het MRF bestuur wilde haar graag meer vertellen over onze sector: onze sterke punten maar ook onze wensen. Om nut en noodzaak van regelgeving te begrijpen was soms een stevige maar constructieve discussie nodig. Neem het LAP3, WEEE en de afvalwetgeving.

Geelhoed in metaalkrant Schroot

Oudmetaalhandel Geelhoed presenteert nieuwe website

Oudmetaalhandel Geelhoed heeft een nieuwe website www.oudmetaalhandel.nl. Met duidelijke foto’s en filmpjes worden verschillende bedrijfsprocessen uitgelegd, zoals de werking van de kabelshredder. Ook voor het persen van metalen is een speciale plaats ingericht op de nieuwe site, omdat dit een belangrijk onderdeel is van de werkzaamheden bij de Nootdorpse schroothandel.

recycling magazine

Ondernemen met respect voor mens en omgeving

Gerrit van Winkelen en zijn zonen René en Gert-Jan hebben goed nagedacht over waar zij zich als metaalrecyclingbedrijf willen positioneren: in het middensegment. Gerrit: ,,Kijk, we zijn niet klein, maar ook niet echt groot. Die middenpositie is voor ons ideaal om als ‘tussenschakel’ in de keten te functioneren.”

Metaalkrant Schroot

Het woord ‘nee’ kennen we niet

Bij Geelhoed Metaalhandel, het familiebedrijf van Gerrit van Winkelen en zijn zoons Gert-Jan en René, ligt de nadruk na de verhuizing op het persbedrijf. Zelfs klanten die eenmalig een partij hebben, kunnen die laten omvormen tot handzame pakketten. Het grote voordeel van zo’n kleinschalig persbedrijf is de flexibiliteit. ,,Het woord ‘nee’ kennen we hier niet”, aldus de ondernemers.

logometalface

Geelhoed Metaalhandel bedrijf van de dag bij Metalface, het digitale schroot- en metaalrecyclingsnetwerk

Geelhoed Metal Handling  in Nootdorp (central in the Netherlands, near the port of Rotterdam) is a specialist in the baling of metals for metal recyclers. The company has 40 years of experience in scrap metal baling for third parties and has become a very client-oriented company in this special discipline.

bedrijfs film Geelhoed

Bedrijfsfilmpje van Geelhoed Metaalhandel

Algemene informatie en beelden van ons bedrijf.