Oude printplaten verkopen

Uw oude printplaten en moederborden zijn geld waard als u ze inlevert voor recycling. Bij Geelhoed Metaalhandel in Nootdorp kunt u terecht voor het verkopen van al uw oude printplaten en elektronica schroot.

Wij kopen printplaten in voor recycling. De waarde van de printplaten – en dus de inkoopprijs – is afhankelijk van verschillende factoren. De kwaliteit van een printplaat wordt bepaald door de hoeveelheid edelmetaal die in de printplaat is verwerkt. Daarnaast word er gekeken naar het aantal aanhechtingen van: koper, aluminium en staal. Printplaten met veel aanhechtingen hebben een lagere waarde. Voor de inkoop van oude printplaten hebben wij de volgende categorieën:

  • Klasse 1
  • Klasse 2
  • Klasse 3
  • Klasse 4
  • Moederborden (GEMIXT)

De waarde van uw printplaat is afhankelijk van de categorie waartoe deze behoort. Wij hebben jarenlange ervaring met de inkoop van printplaten en onze ervaren medewerkers zijn erin bedreven om de waarde van uw printplaten te bepalen.

Printplaat of moederbord verkopen?

Komt u uit Nootdorp, Den Haag, Delft, Rijswijk, Zoetermeer, het Westland, de omgeving Haaglanden of van daarbuiten? U bent bij ons aan het juiste adres voor het verkopen van uw oude printplaten.

Wij hanteren actuele prijzen voor oude printplaten op basis van de koersen van metaal en edelmetaal. Om het u gemakkelijk te maken publiceren wij dagelijks de actuele prijzen van printplaten op onze website.

Actuele prijs oude printplaten

Voor grotere hoeveelheden kunnen hogere prijzen gelden. Aarzel niet om bij vragen of grotere hoeveelheden rechtstreeks contact op te nemen.

  Metaalsoort Prijs / kg
Printplaten Klasse 1 Klasse 1 € 0.40 € 0.40
Klasse Printplaten klasse 2 Klasse 2 € 1.00 € 1.00
Printplaten Klasse 3 Klasse 3 € 2.00 € 2.00
Printplaten Klasse 4 Klasse 4 € 4.00 € 4.00
Printplaten Moederbord new gen Moederborden (GEMIXT) € 2.00 € 2.00
Bekijk alle prijzen
Bestel een container

Meer informatie? Bel of stuur een WhatsApp!

015 273 0575
06 306 607 60

Algemene informatie over printplaten

Printplaten en moederborden verwerken producenten tegenwoordig in bijna alle computers, telefoons, CD- en DVD-drivers, servers, machines en andere elektrische apparaten. Het zijn (vaak) groene platen met daarop verschillende elektrische componenten. Printplaten zijn gemaakt van glasvezel, epoxy of kunststof. De componenten op de plaat of het moederbord zijn met elkaar verbonden door koperen draden. Deze bedrading wordt ook wel ‘sporen’ genoemd.

Hoewel de platen zelf niet gemaakt zijn van metaal, bevatten ze (edel)metalen die kunnen worden gescheiden en hergebruikt. Geelhoed is het adres voor het inleveren van oude printplaten en moederboards voor bedrijven en particulieren in Den Haag en omstreken.

Meer informatie over printplaten verkopen

Neem voor informatie over het inleveren van printplaten contact met ons op via e-mail of bel ons op 015 273 05 75. U kunt ook een WhatsApp-bericht sturen naar 06 30 66 07 60.

Op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.