Kabel verkopen in Den Haag en omgeving

Uw kabel inleveren bij Geelhoed Metaalhandel

Bij Geelhoed Metaalhandel in Nootdorp krijgt u een hoge prijs voor al uw kabels en draad (vuil koper). U kunt bij ons uw PVC kabel inleveren, maar ook uw datakabel, trekdraad, pelkabel, coaxkabel, grondkabel, aluminiumkabel, loodkabel en nog veel meer soorten kabels en draden. U kunt uw kabel ook laten vernietigen in onze kabelshredder.

Kabel en draad verkopen?

Bij het inleveren en verkopen van uw oude kabel of vuil koper, hanteren we prijzen op basis van de koperinhoud en de actuele LME-koersen van dit metaal. Om het u gemakkelijker te maken publiceren wij dagelijks onze actuele prijzen voor de belangrijkste kabelsoorten en vuil koper op de website.

Actuele prijs kabel en draad

Voor grotere hoeveelheden kunnen hogere prijzen gelden. Aarzel niet om bij vragen, andere kabelsoorten of grotere hoeveelheden rechtstreeks contact op te nemen.

  Metaalsoort Prijs / kg
PVC kabel PVC-kabel € 2.15 € 2.15
Data kabel Data-kabel € 2.05 € 2.05
Pel-kabel Pel-kabel (vanaf) € 2.70 € 2.70
Grondkabel Grondkabel > 25% (vanaf) € 0.90 € 0.90
Grondkabel -kwaliteit Grondkabel < 20% (vanaf) € 0.65 € 0.65
Kabelboom autodraad Kabelboom / auto-draad € 2.50 € 2.50
Bekijk alle prijzen
Bestel een container

Meer informatie? Bel of stuur een WhatsApp!

015 273 0575
06 306 607 60

Meer informatie over kabel verkopen

Geelhoed Metaalhandel is gevestigd in Nootdorp, vlakbij Den Haag en goed bereikbaar vanuit Delft, Pijnacker-Nootdorp, Zoetermeer, Leiden en het Westland. Maar ook van buiten de regio Haaglanden kunt u uiteraard bij ons terecht om uw oude kabel in te leveren. Wilt u meer informatie over het inleveren of de prijs van kabel en draad? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en bel 015 273 0575. Of stuur een whatsapp naar 06 306 607 60.

Ook voor handgepeld koper en andere kopersoorten

Ook voor het verkopen van handgepeld koper (schoon koper), rood koper leiding, brons, messing en andere koperlegeringen kunt u bij ons terecht. Bekijk voor meer informatie en prijzen voor de belangrijkste soorten onze koperpagina.

Ontwikkelingen in de kabelprijzen

De PVC kabel prijs en de prijs van draad en alle andere soorten kabel (vuil koper) is afhankelijk van de nieuw koper prijs en koper inhoud (koperpercentage) van de kabel of draad.

De grafiek met de beurskoers van koper beschrijft de prijs van dit metaal over het afgelopen jaar

Wij hanteren actuele prijzen voor oud koper op basis van de LME-koersen voor nieuwe metalen. De grafiek met de beurskoers van koper beschrijft de prijs van dit metaal over het afgelopen jaar.

Kabel vernietigen

Wilt u uw koperkabels laten vernietigen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Sinds 2012 beschikken we over een moderne kabelshredderinstallatie, waarin koper en kunststof op efficiënte wijze van elkaar gescheiden worden. We gaan flexibel, servicegericht en discreet te werk en geven desgewenst een verklaring van vernietiging af. Neem gerust contact op voor een proef, om de toegevoegde waarde voor uw bedrijf vast te stellen.

Kabel granuleren: zo werkt het

Een impressie van onze kabel shredder

Geelhoed is het adres voor inleveren en vernietigen van PVC kabel, pelkabel, grondkabel, datakabel, aluminiumkabel en alle andere soorten koperdraad voor bedrijven en particulieren in Den Haag en omstreken.

Op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.