Rood koper

Koper

VD draad

Kabel en draad

Lood

Lood

Zink

Zink

Oud geslagen aluminium

Aluminium

oud roestvrijstaal

RVS

IJzer knip

IJzer en staal

Loodaccu's

Loodaccu’s

Katalysator

Katalysatoren

Printplaten

Printplaten

Afhaalservice

Afhaalservice

Containerservice

Container-service

Bedrijven en particulieren kunnen bij Geelhoed Metaalhandel in Nootdorp terecht voor het inleveren van oude metalen, zoals koper, kabel en draad, zink, lood, aluminium, roostvrijstaal, ijzer en ook loodaccu’s. Wij bieden met onze metaalinkoop goede en snelle service en hoge prijzen voor non-ferro metalen én ferro metalen. Dus als u zoekt naar een goed afleveradres, met gunstige inkoopprijzen, dan is Geelhoed Metaalhandel de juiste partner. Wij kunnen ook een container bij u plaatsen of metalen afhalen.

Inleveren en afhalen van oude metalen

U kunt de metalen zelf aanleveren op onze bedrijfslocatie in Nootdorp. Geelhoed Metaalhandel is vanuit de omgeving Den Haag, Delft, Leiden, Zoetermeer en het Westland goed bereikbaar. Schaalinkoop hoort van oudsher bij ons bedrijf. U rijdt als bedrijf of particulier gewoon onze poort binnen om uw oude metalen in te leveren. Hier worden ze per soort gewogen en afgerekend en krijgt u direct betaald. De minimale hoeveelheid voor het inleveren van oud ijzer is 100 kg. Voor andere metalen geldt geen minimum gewicht. U kunt vooraf bellen over de prijs, of onze prijslijst op de website bekijken. Wij betalen u dus direct: contant of per bank. Lees onder aan deze pagina verder over het zelf aanleveren van metalen.

Als u een wat grotere partij oude metalen heeft en niet over middelen beschikt om deze te vervoeren, kunnen wij metalen bij u afhalen. Bij afhalen geldt voor ijzer een minimum hoeveelheid van 500 kg en voor non-ferro metalen hanteren wij een minimum van 100 kg. Wij komen dan met een geschikte wagen bij u thuis, laden de metalen in en wegen ze bij ons in Nootdorp, waarna we u betalen. Wilt u een container bestellen? Wij hebben ze in alle soort en maten en plaatsen deze graag bij u op locatie. Als de container vol is, halen wij de gevulde bak weer op. U kunt ons bellen en uw partij metalen op laten halen of een container op locatie aanvragen. Onze ervaren medewerkers staan u graag te woord en helpen u verder.

Hoe weet u de prijs van oude metalen?

Zoals u wellicht weet zijn oude metalen zeer geschikt voor recycling. Soorten als aluminium, koper, PVC-kabel, lood, zink, roestvrij staal, maar ook ijzer worden hergebruikt en zijn daardoor (veel) geld waard!

Om het u gemakkelijker te maken publiceren wij dagelijks een indicatie van onze dagprijzen voor koper, lood, zink, oud ijzer en heel veel andere oude metalen op onze website. Klik op de bovenstaande materiaalblokken (met foto’s) voor algemene informatie over specifieke soorten en bijbehorende prijzen of bekijk onze prijslijst. Voor grotere hoeveelheden kunnen hogere prijzen gelden. Aarzel niet om bij grotere hoeveelheden, andere soorten of vragen over de actuele inkoopprijs rechtstreeks contact met ons op te nemen! U kunt ons tijdens openingstijden bellen op 015 273 0575 of een WhatsApp sturen. Onze ervaren specialisten staan u graag te woord.

Metaalprijzen zijn gerelateerd aan de LME-koersen en veranderen dagelijks. Voor het bepalen van de dagprijzen heeft Geelhoed een directe link met de metaalbeurs in Londen, waardoor de meest actuele koersinformatie beschikbaar is. Materiaalkennis, duidelijkheid en eerlijkheid staan hoog in het vaandel bij onze inkoop!

Grotere hoeveelheden of andere soorten?

Hoe gaat het metaal inleveren in zijn werk?

Heeft u als onderneming grotere hoeveelheden oude metalen, of bent u aan het verbouwen en wilt u van uw particulier metaalafval af? Het inleveren van uw oude metalen zoals koper, kabel, aluminium, lood, zink, ijzer en staal is zowel voor bedrijven als voor particulieren heel gemakkelijk:

 1. U kunt met of zonder afspraak bij ons binnen rijden;
 2. Eenmaal op ons terrein helpen onze medewerkers u met het uitladen/lossen van de metalen;
 3. Uw metaal wordt gewogen en gegevens worden ingevoerd;
 4. De prijzen voor uw oude metalen berekenen we op basis van dagkoersen;
 5. Wij betalen u contant of storten het bedrag op uw rekening;
 6. We verwerken de metalen voor hergebruik.

Let op:

 • brengt u koper of koperdraad, dan moet u zich legitimeren, bij voorkeur met een rijbewijs;
 • heeft u alleen oud ijzer (en geen non-ferro metalen), dan geldt een minimum hoeveelheid van 100 kg. Kleinere hoeveelheden ijzer kunt u gratis achterlaten;
 • zaken die wij niet innemen: autowrakken, witgoed (koel- en vrieskasten), kluizen, gasflessen (of andere drukvaten), en materiaal met ernstige verontreinigingen, zoals olie, asbest, Chroom6, kunststof, hout, rubber e.d.

Nieuwe klanten

Uitgebreide informatie voor nieuwe klanten over het inleveren van oude metalen vindt u in dit bericht. Ook kunt u hierover een filmpje bekijken.

Analyseren metalen

Voor het analyseren van bijzondere metalen en legeringen beschikken wij over een modern analyse-apparaat, waarmee we snel en zeer nauwkeurig de samenstelling (en derhalve de waarde) van uw metalen kunnen bepalen.

Inleveren koper, kabel en meer

Een overzicht van de metalen die u onder andere bij ons kunt inleveren:

 • Koper
 • Kabel en draad
 • Zink
 • Lood
 • Aluminium
 • Roestvrijstaal (RVS)
 • IJzer en staal
 • Loodaccu’s
 • Katalysatoren
 • Printplaten

Veelgestelde vragen over de inkoop van oude metalen

Nee, met huishoudelijke apparatuur kunt u niet terecht bij de oudmetaalhandel. U kunt huishoudelijke apparatuur inleveren bij de milieustraat in uw gemeente. Bekijk een uitgebreid overzicht van de materialen die de oudmetaalhandel niet aanneemt.

Nee, met huishoudelijke apparatuur kunt u niet terecht bij de oudmetaalhandel. U kunt oude koelkasten inleveren bij de milieustraat in uw gemeente. Bekijk een uitgebreid overzicht van de materialen die de oudmetaalhandel niet aanneemt.

Nee, met huishoudelijke apparatuur kunt u niet terecht bij de oudmetaalhandel. U kunt oude vriezers inleveren bij de milieustraat in uw gemeente. Bekijk een uitgebreid overzicht van de materialen die de oudmetaalhandel niet aanneemt.

Nee, met huishoudelijke apparatuur kunt u niet terecht bij de oudmetaalhandel. U kunt keukenaparatuur inleveren bij de milieustraat in uw gemeente. Bekijk een uitgebreid overzicht van de materialen die de oudmetaalhandel niet aanneemt.

Nee, met huishoudelijke apparatuur kunt u niet terecht bij de oudmetaalhandel. U kunt oude stofzuigers inleveren bij de milieustraat in uw gemeente. Bekijk een uitgebreid overzicht van de materialen die de oudmetaalhandel niet aanneemt.

Nee, daarmee kunt u niet terecht bij de oudmetaalhandel. U kunt oude televisies inleveren bij de milieustraat in uw gemeente. Bekijk een uitgebreid overzicht van de materialen die de oudmetaalhandel niet aanneemt.

Huishoudelijke apparatuur kunt u wegbrengen bij de milieustraat in uw gemeente.

Oude metalen kunt u zonder afspraak bij ons inleveren. Neem voor het inleveren van katalysatoren vooraf contact met ons op.

Als u oude metalen inlevert, kiest u zelf of u uw geld contant ontvangt of per bankoverschrijving.

Zowel bedrijven als particulieren kunnen hun oude metalen inleveren en daarvoor geld ontvangen.