Voor een hoge oude accu prijs

Oude accu inleveren of laten afhalen Den Haag en omgeving

Om uw oude accu’s in te leveren kunt u al zestig jaar terecht bij Geelhoed Metaalhandel in Nootdorp, vlakbij Den Haag. Wij zijn gespecialiseerd in het innemen van alle soorten oude loodaccu’s en bieden een goede prijs voor uw oude accu. Houdt u zich bezig met installatiewerkzaamheden, accuhandel, autoreparatie of autodemontage of bent u particulier? Iedereen kan met zijn oude accu’s bij Geelhoed Metaalhandel terecht. Ook met oude heftruckaccu’s en afgedankte stationaire accu’s van noodstroomvoorzieningen e.d. bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kopen uw oude accu’s in en bieden een goede en snelle service bij het opslaan, verwijderen en vervoeren van grote hoeveelheden. We hanteren hoge prijzen bij het inleveren en afhalen van oude loodaccu’s.

Actuele prijs oude accu’s

Om het u gemakkelijker te maken publiceren wij dagelijks onze oude accu prijzen op de website. Voor grotere hoeveelheden kunnen hogere prijzen gelden. Aarzel niet om bij vragen of grotere hoeveelheden rechtstreeks contact op te nemen.

  Metaalsoort Prijs / kg
Loodaccu's Loodaccu’s (vanaf) € 0.48 € 0.48

Meer informatie? Bel of stuur een WhatsApp!

Oude accu inleveren? Wij ontzorgen

Uw oude accu inleveren is heel gemakkelijk. Onze metaalhandel in Nootdorp is vanuit Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer, Delft, Leiden en de ruime omgeving gemakkelijk bereikbaar via afslag 5 op de A12. Zodra u bij ons het terrein op rijdt, helpen onze medewerkers u met het lossen van uw oude accu’s en zorgen voor een correcte en efficiënte afhandeling. Op basis van het gewicht en de actuele oude accu prijs berekenen wij de dagprijs en ontvangt u uw geld. U kunt vooraf de oud accuprijs ook bekijken op deze pagina, of ons bellen om de actuele accuprijs op te vragen. U kunt zelf kiezen voor contante betaling of betaling per bank. Snel, gemakkelijk, eerlijk en duidelijk!

We beschikken over alle relevante vergunningen voor het ophalen, vervoeren, innemen en bewaren van zowel autotractie loodaccu’s (afkomstig van auto’s, vrachtwagens, heftrucks e.d.) als stationaire loodaccu’s (afkomstig van energie-installaties, telefooncentrales en noodstroomvoorzieningen). Voor alle bedrijven, zoals handelaren, garages, transportbedrijven en autodemontage bedrijven, kunnen wij de verplichte omschrijvingsformulieren en begeleidingsbrieven verzorgen.

Grote hoeveelheden loodaccu’s

Ook is het mogelijk om – bij volumes vanaf 300 kg (buiten Zuid-Holland vanaf 1.000 kg) – uw loodaccu’s te laten afhalen. Speciale vloeistofdichte containers en accubakken in diverse maten stellen wij op aanvraag beschikbaar. Wij bieden oplossingen voor het verwijderen, opslaan en vervoeren van uw accu’s en kunnen direct een prijsopgave doen.

Oog voor administratieve verplichtingen

Wij zijn al tientallen jaren specialist in het verwijderen en inkopen van alle soorten loodaccu’s. In de loop der jaren zijn duizenden tonnen oude accu’s door onze handen gegaan. Niet alleen miljoenen afgedankte auto-accu’s, maar ook duizenden heftruck-accu’s en talloze stationaire accu’s van zonne-energie-installaties, telefooncentrales en noodstroomvoorzieningen. Speciaal voor deze activiteiten en ter bescherming van het milieu is ons hele bedrijfsterrein voorzien van een vloeistofdichte vloer. Ook dragen wij, indien gewenst, zorg voor de bijkomende administratieve verplichtingen rond uw oude accumulatoren.

Alleen loodaccu’s

U kunt bij ons al uw oude loodaccu’s inleveren en krijgt daarvoor een hoge oude accu prijs. Wij nemen alleen loodaccu’s in. Hoe herkent u een loodaccu? Op vrijwel alle loodaccu’s staan ergens op de buitenkant de letters Pb, de afkorting van de Latijnse naam voor lood: Plumbum.

Let op: alleen oude accu’s met lood (Pb)

Ontwikkelingen in de loodprijs

Wij hanteren oude accu prijzen die zijn gebaseerd de koers voor nieuw lood op de metaalbeurs in Londen (zie onderstaande grafiek) en de verwerkingskosten van oude loodaccu’s.

De grafiek met de beurskoers van lood beschrijft de prijs van dit metaal over het afgelopen jaar

Meer informatie over oude accu’s inleveren

Neem voor informatie over het inleveren of het afhalen van oude accu’s, direct contact met ons op via e-mail of bel ons op 015 273 0575. U kunt ook een WhatsApp-bericht sturen naar 06 306 607 60.

Algemene informatie over accu’s

Loodaccu’s

Loodaccu’s bestaan uit een polypropyleen of bakelieten behuizing, loodverbindingen en zwavelzuur. Ze worden gebruikt voor de elektrische aandrijving van auto’s en heftrucks en van andere vervoer- en hijsmiddelen. Ook vind je accu’s in noodstroomvoorzieningen, bijvoorbeeld in telefooncentrales en andere installaties.

Recycling van accu’s en bepaling van de oude accu-prijs

Bij de verwerking van oude accu’s afkomstig van particulieren, garages en autosloop- en demontagebedrijven,-in Nederland in totaal meer dan 20.000 ton per jaar- ontstaan nauwelijks reststoffen.

Door de positieve restwaarde van het lood is het inzamelrendement zeer hoog (98%) en maken de accu’s sinds jaar en dag deel uit van het assortiment van oud metaalhandelaren. Ondanks dat hoge rendement zijn accu’s in het begin van de jaren negentig aangewezen als gevaarlijk afval en is voor de handel in accu’s een speciale vergunning vereist. Vanwege de benodigde schaalgrootte heeft Nederland sinds twee decennia geen verwerkingsmogelijkheden. De accu’s worden in buitenlandse installaties gerecycled. De oude accu-prijs en onze accu inkoop prijs/inkoop prijzen per kilo (of per ton) worden gebaseerd op de prijs van oud lood, die wordt afgeleid van de LME-koers voor lood.

Geelhoed is het adres voor inleveren van oude accu’s voor bedrijven en particulieren in Den Haag en omstreken.

Op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.