Katalysatoren verkopen Den Haag en omgeving

Oude katalysatoren zijn geld waard als u ze inlevert bij Geelhoed Metaalhandel

Van oudsher houden wij ons ook bezig met de inkoop van katalysatoren. Wij beschikken over alle milieuvergunningen en het MRF keurmerk, een garantie voor professionaliteit en bewust ondernemerschap. Hierdoor kunnen we uw oude katalysator op een verantwoorde manier recyclen.

Welke prijs voor uw katalysator?

Wij betalen een hoge prijs voor autokatalysatoren. Aan de hand van de koersen van metalen op de beurs bieden wij een scherpe dagprijs. Benieuwd wat de waarde is van uw oude katalysatoren? Wij vertellen het u direct:

  • Stuur ons een foto via whatsapp of e-mail.
  • Zorg ervoor dat het type nummer (dit is meestal een combinatie van verschillende cijfers en letters) duidelijk te lezen is op de foto. Het helpt vaak om de katalysator schoon te maken met een oude doek of staalborstel, hierdoor is het typenummer makkelijker te lezen.
  • Vermeld eventueel het merk en het type auto waar de katalysator vanaf komt.
  • Wij geven u op basis van onze catalogus een prijsopgave.
  • Maak een afspraak om uw katalysator in te leveren. Grote partijen (10+ stuks) kunnen we ook bij u ophalen.
  • Wij betalen u bij inlevering direct: contant of per bank.

Indien nodig verzorgen wij de relevante milieupapieren voor het transport van uw oude katalysatoren.

Katalysator

Meer informatie? Bel of stuur een WhatsApp!

015 273 0575
06 306 607 60

Werking Katalysatoren

Hoe werkt een katalysator en welke metalen erin zitten die we kunnen recyclen? De katalysator bevindt zich onder de auto en is onderdeel van het uitlaatsysteem. In de katalysator zit een (soort) filter, die ervoor zorgt dat de schadelijke stoffen die een auto uitstoot, worden gereduceerd. Dit gebeurt door middel van een chemische reactie in de katalysator. De edelmetalen die deze chemische reactie veroorzaken zijn: rhodium, platina en palladium. Het feit dat deze edelmetalen (in een kleine hoeveelheid) zijn verwerkt in een katalysator maakt ze waardevol voor recycling. Door middel van moderne technieken kunnen we deze edelmetalen scheiden.

Ieder type katalysator is anders, dit wil zeggen dat in elke katalysator een verschillend percentage edelmetalen zit. Hierdoor kan de prijs per stuk variëren. Wilt u uw oude katalysator verkopen? Neem vrijblijvend contact op om de prijs van uw katalysator te laten bepalen. U kunt de katalysatoren inleveren bij ons in Nootdorp, maar wij kunnen grote partijen ook ophalen.

Inkoop katalysatoren in de volgende regio’s: Den Haag, Delft, Rijswijk, Wateringen, Voorburg, Leidschendam, Voorschoten, Leiden, Den Hoorn, Nootdorp, Waddinxveen, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Gouda, Pijnacker, Zoetermeer, Rotterdam, Schiedam, Naaldwijk, ‘s-Gravenzande en het Westland.

Op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.