Katalysatoren verkopen Den Haag en omgeving

Oude katalysatoren zijn geld waard als u ze inlevert bij Geelhoed Metaalhandel

Van oudsher houden wij ons ook bezig met de inkoop van katalysatoren. Wij beschikken over alle milieuvergunningen en het MRF keurmerk, een garantie voor professionaliteit en bewust ondernemerschap. Hierdoor kunnen we uw oude katalysator op een verantwoorde manier recyclen.

Welke prijs voor uw katalysator?

Wij betalen een hoge prijs voor autokatalysatoren. Aan de hand van de koersen van metalen op de beurs bieden wij een scherpe dagprijs. Benieuwd wat de waarde is van uw oude katalysatoren?

  • Maak een afspraak om uw katalysator in te leveren. Grote partijen (10+ stuks) kunnen we ook bij u ophalen.
  • Wij betalen u bij inlevering direct: contant of per bank.

Indien nodig verzorgen wij de relevante milieupapieren voor het transport en de verwerking van uw oude katalysatoren.

Katalysator

Meer informatie? Bel of stuur een WhatsApp!

Werking Katalysatoren

Hoe werkt een katalysator en welke metalen erin zitten die we kunnen recyclen? De katalysator bevindt zich onder de auto en is onderdeel van het uitlaatsysteem. In de katalysator zit een (soort) filter, die ervoor zorgt dat de schadelijke stoffen die een auto uitstoot, worden gereduceerd. Dit gebeurt door middel van een chemische reactie in de katalysator. De edelmetalen die deze chemische reactie veroorzaken zijn: rhodium, platina en palladium. Het feit dat deze edelmetalen (in een kleine hoeveelheid) zijn verwerkt in een katalysator maakt ze waardevol voor recycling. Door middel van moderne technieken kunnen we deze edelmetalen scheiden.

Ieder type katalysator is anders, dit wil zeggen dat in elke katalysator een verschillend percentage edelmetalen zit. Hierdoor kan de prijs per stuk variëren. Wilt u uw oude katalysator verkopen? Neem vrijblijvend contact op om de prijs van uw katalysator te laten bepalen. U kunt de katalysatoren inleveren bij ons in Nootdorp, maar wij kunnen grote partijen ook ophalen.

Inkoop katalysatoren in de volgende regio’s: Den Haag, Delft, Rijswijk, Wateringen, Voorburg, Leidschendam, Voorschoten, Leiden, Den Hoorn, Nootdorp, Waddinxveen, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Gouda, Pijnacker, Zoetermeer, Rotterdam, Schiedam, Naaldwijk, ‘s-Gravenzande en het Westland.

Veelgestelde vragen over katalysatoren

Ja, dat kan. Maak daarvoor een afspraak door te whatsappen, bellen of e-mailen.

De waardes van katalysatoren verschillen per type. Geelhoed Metaalhandel in Nootdorp doet vrijblijvend een waardebepaling van uw katalysator wanneer u bij ons langskomt. Maak daarvoor een afspraak door te whatsappen, mailen of bellen.

In een katalysator zijn edelmetalen verwerkt om schadelijke stoffen die een auto uitstoot te verminderen. Rhodium, platina en palladium maken een katalysator waardevol voor recycling.

Op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.