Onze snelle en betrouwbare afhaalservice

Heeft u oude metalen die u wilt laten afhalen? Wanneer u een partij metalen van voldoende omvang heeft, kan Geelhoed deze ook bij u ophalen. We beschikken voor deze afhaalservice over moderne vervoersmiddelen, containers en bakken in verschillende soorten en maten. Ook stellen we desgewenst afsluitbare zeecontainers beschikbaar. Wij komen alle soorten non-ferro metalen, ijzer, draaisels, kabels en accu’s bij u ophalen.

U kunt ons gewoon bellen en uw situatie en wensen bespreken. Indien u dat wenst maken we hiervoor een afspraak bij u op locatie. Wij bieden oplossingen voor de opslag (zie ook container op locatie) en het vervoer van uw oude metalen en staan altijd klaar om uw materiaal op waarde te schatten. U kunt  natuurlijk altijd vooraf duidelijkheid vragen over de prijs per kilo en zelf kiezen voor contante betaling of betaling per bank. Snel, gemakkelijk, eerlijk en duidelijk!

Hoe werkt het oude metalen afhalen?

Wanneer u metalen wilt laten ophalen, belt u ons. Desgewenst doen wij vooraf een prijsopgave. Wij komen op locatie met een wagen om uw metalen in te laden en mee te nemen. Op ons terrein worden de materialen op de weegbrug of weegschaal gewogen. U krijgt bij ons een goede prijs voor uw metaal afval. Oude metalen laten afhalen scheelt u tijd en inspanning. U kunt gelijk meerijden om af te rekenen. Later langskomen, om af te rekenen of de opbrengst per bank ontvangen, is ook mogelijk.

Wilt u meer weten of uw metalen laten afhalen?

Vanaf welk gewicht halen wij metalen op?

Het ophalen van uw oude metalen doen wij vanaf een bepaald gewicht. Voor ijzer geldt bij afhalen een minimum van 1.000 kg en voor non-ferro metalen geldt een minimum van 200 kg.

Desgewenst kunnen wij ook zorg dragen voor alle bijkomende administratieve verplichtingen. Kortom: oude metalen afhalen is voor Geelhoed geen probleem. Wilt u meer weten over onze afhaalservice? Neem contact met ons op via e-mail, WhatsApp (06 306 607 60) of bel ons op 015 273 0575.

Veelgestelde vragen over de afhaalservice

Het ophalen van metalen doet Geelhoed Metaalhandel vanaf een bepaald gewicht. Voor non-ferro metalen (zoals koper, lood, zink, aluminium, brons en messing) geldt een minimum van 200 kilo. Oud ijzer halen wij op vanaf 1.000 kilo. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

U kunt gebruikmaken van de containerservice van Geelhoed Metaalhandel voor het opslaan en afvoeren van oude metalen bij u op locatie. Wij brengen de container en legen deze op afroep. Hiervoor heeft de oudmetaalhandel containers in diverse soorten en maten beschikbaar.

Geelhoed Metaalhandel levert containers en bakken voor alle soorten non-ferro metalen, draaisel, ijzer, accu’s en kabels. Neem contact op om een afspraak te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Oud ijzer ophalen doet Geelhoed Metaalhandel bij partijen vanaf 1.000 kilo. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Radiatoren van een verwarming zijn oud ijzer. U kunt ze inleveren bij de oudmetaalhandel en ontvangt dan de geldende dagprijs. Geelhoed Metaalhandel haalt verwarmingsradiatoren bij u op vanaf 1.000 kilo. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.