Geelhoed Metaalhandel B.V.

Ambachtshof 2
2632 BB Nootdorp

T: 015 273 0575
M: 06 306 607 60 (alleen voor WhatsApp)
E: info@oudmetaalhandel.nl

VIHB nummer: ZH502399VIXX
Bekijk hier de inschrijving van Geelhoed Metaalhandel B.V.

Luchtfoto van Geelhoed Metaalhandel in Nootdorp

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Feestdagen

07.30 – 17.00 uur
07.30 – 17.00 uur
07.30 – 17.00 uur
07.30 – 17.00 uur
07.30 – 17.00 uur
Gesloten
Gesloten
Gesloten

Hier vindt u ons

Om privacy redenen heeft Google Maps uw toestemming nodig om te worden geladen.
Akkoord

Contactformulier

Heeft u vragen of opmerkingen? Whatsapp of bel ons dan tijdens openingstijden 015 273 0575 of vul het contactformulier in en klik daarna op de knop verzenden. Wij proberen altijd zo snel mogelijk te reageren.

  Vragen? Bel of stuur een WhatsApp!

  Hoe kunt u ons bereiken?

  Routebeschrijving – Geelhoed is via de afslag 5 op de A12 goed en gemakkelijk bereikbaar vanuit Den Haag, Wassenaar, Leiden, Westland (‘s-Gravenzande, Naaldwijk, Monster, De Lier, Poeldijk, Wateringen, Kwintsheul, Maasdijk), Delft, Delfgauw, Midden-Delfland: (Den Hoorn, Schipluiden, Maasland, ’t Woudt), Rotterdam, Lansingerland (Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk), Moerkapellen, Zevenhuizen, Gouda, Reeuwijk, Boskoop, Zoetermeer, Leiderdorp en Alphen aan den Rijn. Plattegrond

  Let op bij de afslag 5 van de A12

  Deze afslag heet vanuit de richting Den Haag – Delft – Leiden – Amsterdam “afslag 5 – Nootdorp” en vanuit de richting Zoetermeer – Gouda – Utrecht “afslag 5 – Forepark”. Hieronder ziet u foto’s van de snelwegborden bij de juiste afslag.

  Let op met navigatiesystemen

  Geelhoed Metaalhandel is gevestigd aan de Ambachtshof 2 in Nootdorp (Industrieterrein Oostambacht). Let er op dat sommige navigatiesystemen u naar Pijnacker willen sturen, want daar is ook een straat met de naam Ambachtshof en Pijnacker en Nootdorp vormen één gemeente.

  Indien u twijfelt raden we u aan om de route op basis van onze postcode 2632 BB te berekenen of de Hofweg in Nootdorp in uw navigatiesysteem in te stellen. Dit is de doorgaande weg die voor ons bedrijf langs loopt. U kunt ook de onderstaande routebeschrijving gebruiken.

  Voor een plattegrond met de omgeving van ons bedrijf kunt u hieronder klikken.

  Veelgestelde vragen over de openingstijden

  Geelhoed Metaalhandel is op werkdagen geopend van 7.30 tot 17.00 uur.

  In het weekend en op nationale feestdagen. Daarnaast hebben wij een week vakantie tussen Kerst en Nieuwjaarsdag en zijn we de dag na Hemelvaartsdag gesloten. De meest actuele openingstijden vindt u op deze pagina.

  Onze oudmetaalhandel vlakbij Den Haag is iedere werkdag geopend vanaf 7.30 uur.

  Geelhoed Metaalhandel is voornamelijk actief in de regio Zuid-Holland. Werkgebied: Den Haag, Rijswijk, Delft, Voorburg, Leiden, Zoetermeer, Nootdorp, Pijnacker, Wateringen, Naaldwijk, De lier, Delfgauw, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk, Rotterdam en gemeente Lansingerland. Grote partijen kunnen worden opgehaald door heel Nederland.