Geelhoed Metaalhandel is al meer dan 60 jaar actief in metaalrecycling. Sinds 2008 zijn we gevestigd in een nieuw bedrijfspand in Nootdorp. Wij hebben op dit moment ongeveer tien werknemers en kopen oude metalen in. Denk daarbij aan metalen als aluminium, koper, zink, lood, roestvrij staal, kabels, accu’s en ijzer. We onderscheiden ons door scherpe inkoopprijzen en snelle en klantgerichte service. Verder heeft Geelhoed een moderne metaalpers, scharen en een kabelshredder. Machines om metalen optimaal voor te bereiden op verkoop, transport, export, opslag en verwerking. Voor uitgebreide info en foto’s over al deze onderwerpen, zie onze website www.oudmetaalhandel.nl.

Onze werktijden zijn van maandag tot en met donderdag van 07.30 – 17.00 uur. Op vrijdag van 07.30 tot 12.30 uur. We zijn op zoek naar een nieuwe collega. Het is een gevarieerde functie met veel verschillende werkzaamheden en facetten. Je hebt affiniteit met technologie en machines en bent leergierig. Verder vind je het leuk om met andere mensen (collega’s, klanten en chauffeurs) om te gaan. De belangrijkste taken liggen op het gebied van:

  • Inkoop (het helpen van klanten die metalen bij ons brengen bij het lossen, wegen, sorteren en met de weegcomputer registreren);
  • Het bewerken van metalen (vooral Pakketteren met behulp van persmachine, heftrucks en kraan).

Om de functie en taken goed te kunnen vervullen is ervaring met bepaalde facetten aan te bevelen, maar ervaring kan ook in de praktijk worden opgedaan. Ervaring in (metaal)recycling en ervaring met vorkheftrucks en een mobiele kraan zijn een pré. Aan welke zaken denken we verder:

  • Ervaring en vaardigheden op technisch, dienstverlenend en (eenvoudig) administratief gebied;
  • Inzicht in metaalsoorten en kwaliteiten;
  • Aanleg voor – of ervaring met – de bediening van heftrucks, kranen en de metaalpers.

Functievereisten:
(minimaal) Rijbewijs B, Nederlandse taal, beleefd, communicatief, collegiaal, servicegericht, flexibel, kunnen werken in een familiebedrijf.

Beloning en andere arbeidsvoorwaarden in onderling overleg en afhankelijk van kennis en ervaring.
Je sollicitatie met CV kun je e-mailen (rene@oudmetaalhandel.nl) of per post sturen aan:

Geelhoed Metaalhandel BV
T.a.v. de heer R.C. van Winkelen
Ambachtshof 2
2632 BB  NOOTDORP

Deel dit bericht

Vacature Inkoop- en Productiemedewerker