Geelhoed Metaalhandel zoekt een nieuwe collega.

 • Ben jij een teamspeler en een aanpakker?
 • Vind je het leuk om klanten te helpen?
 • Kun je snel rekenen?
 • En heb je je rijbewijs (B) en ervaring met het besturen van een heftruck?

Dan is deze baan wat voor jou!

Fulltime (ervaren) inkoop- en productiemedewerker

Hoe ziet je dag eruit?

Om 7.30 uur sta jij op de werf klaar, de eerste vrachtwagen rijdt het terrein op om geladen te worden. Met de heftruck ga je aan de slag om een vracht metaal te laden. Ondertussen rijden ook de eerste klanten met partijen oud metaal naar binnen. Na het laden van de vrachtwagen ga je verder met het helpen van klanten. De oude metalen moeten gelost, gewogen en gesorteerd worden. Dit doe jij samen met je collega’s. Als het rustig is zorg je ervoor dat de werf opgeruimd is en ga je aan de slag om de binnengekomen oude metalen verder te verwerken. Hiervoor gebruik je verschillende machines zoals: een persmachine voor het maken van pakketten, een kabelshredder voor het verwerken van koperhoudende kabels en een schaar voor het kort knippen van oude metalen.

Na de lunchpauze ga jij samen met een collega met de vrachtwagen op pad om een partij oud metaal op te halen. Jullie laden samen de verschillende soorten oude metalen zoals: koper, lood, zink en staal. Terug op de werf wegen en lossen jullie het materiaal weer. Inmiddels is de werkdag al bijna voorbij. Aan het eind van de dag zorg je ervoor dat de werkplek opgeruimd is, zodat je morgen weer een frisse start kunt maken.

Dit ga je doen

Honderden klanten komen wekelijks met hun oude metalen naar onze metaalhandel in Nootdorp. Wij kopen de oude metalen in, sorteren ze en zorgen dat deze weer hergebruikt kunnen worden. Als inkoop- en productiemedewerker ben je het eerste aanspreekpunt van klanten. Het is een dynamische functie met veel verschillende werkzaamheden en facetten. Je werkt veel samen. Met collega’s, maar ook met klanten en chauffeurs. De belangrijkste taken liggen op het gebied van:

 • Inkoop: klanten helpen die metalen bij ons komen brengen, bij het lossen, wegen, sorteren en met de weegcomputer registreren van de metalen.
 • Sorteren en bewerken van metalen: met de knipschaar, kabelshredder, heftrucks, kraan en persmachine (persen/ pakketteren)
 • Onderhoud: klein dagelijks onderhoud aan de voertuigen en machines.
 • Afhaalservice: Het afhalen van metalen en accu’s bij onze klanten op locatie (met onze transporters of de vrachtwagens

Functievereisten

Je werkt veel met technologie en machines (heftrucks, kraan, etc.) dus het is belangrijk dat je daar affiniteit mee hebt. Ervaring met vorkheftrucks en een mobiele kraan is zeker een pré. Onze medewerkers staan bekend om hun klantvriendelijkheid, daarom vinden we het belangrijk dat je goed met mensen kunt omgaan. Je staat de klanten beleefd te woord en vindt het leuk om aan te pakken en samen te werken. Dagelijks koop je verschillende soorten oude metalen in. Hiervoor is het belangrijk dat je onderscheid kunt maken tussen de verschillende soorten oude metalen. Enige ervaring hiermee is zeker een pré.

Verder denken we aan:

 • Inzicht in metaalsoorten en –kwaliteiten;
 • Aanleg voor – of ervaring met – de bediening van heftrucks, kranen en de metaalpers;
 • Ervaring en vaardigheden op technisch, dienstverlenend en (eenvoudig) administratief gebied;
 • (minimaal) Rijbewijs B en rijervaring, liefst Rijbewijs B + E
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, beleefd, communicatief, collegiaal, servicegericht, flexibel, stressbestendig, kunnen werken in een familiebedrijf (teamspeler).

Wie wij zijn

Geelhoed Metaalhandel is al meer dan 60 jaar actief in de metaalrecycling. We hebben momenteel tien medewerkers in dienst en zijn gevestigd in Nootdorp, vlakbij de snelweg én op loopafstand van de halte van metro E. We kopen oude metalen in, zoals aluminium, koper, zink, lood, roestvrijstaal, kabels, accu’s en ijzer, plaatsen containers bij klanten op locatie en pakketteren metalen voor grote metaalrecyclers. We onderscheiden ons door scherpe inkoopprijzen en snelle en klantgerichte service. Verder hebben we een moderne metaalpers, scharen, een kabelshredder en een kabelpelmachine. Machines om metalen optimaal voor te bereiden op verkoop, transport, export, opslag en verwerking. Duurzaamheid staat bij Geelhoed hoog in het vaandel. Metaalrecycling voorkomt uitputting van schaarse grondstoffen en dankzij de zonnepanelen op ons dak werkt onze pers op groene energie. Ook hebben we een elektrische bedrijfsauto en laadpaal op het terrein. Hier lees je meer over ons bedrijf en de geschiedenis.

Beloning en andere arbeidsvoorwaarden in onderling overleg en afhankelijk van kennis en ervaring.

Reageren

Je sollicitatie met CV kun je e-mailen naar René van Winkelen: rene@oudmetaalhandel.nl of per post sturen aan:

Geelhoed Metaalhandel B.V.
T.a.v. de heer R.C. van Winkelen
Ambachtshof 2
2632 BB Nootdorp

Ben benieuwd hoe collega’s het vinden om bij Geelhoed te werken? Lees dan het interview met John en Peter.

Vacature voor inkoop- en productiemedewerker

Vacature voor inkoop- en productiemedewerker

Deel dit bericht

Vacature inkoop- en productiemedewerker