Vragen? Bel ons op 015 273 0575 of Whatsapp 06 306 607 60

Snelle containerservice met bakken in alle soorten en maten

Bij Geelhoed bent u aan het goede adres wanneer u een container zoekt voor de afvoer van uw oude metalen. Met onze snelle, gemakkelijke en betrouwbare containerservice zorgen we ervoor dat u de metalen kunt afvoeren op de manier die u wilt. Onze vaste klanten weten dat wij oog hebben voor hun individuele wensen.

Wij verzorgen containers en kleinere bakken voor alle soorten non-ferro metalen, ijzer, draaisels, kabels en accu’s. U kunt ons gewoon bellen en uw situatie en wensen bespreken. Desgewenst maken we hiervoor een afspraak bij u op locatie. Wij bieden oplossingen voor de opslag en het vervoer van uw oude metalen en staan altijd klaar om uw materiaal op waarde te schatten. Voor het wegen van de metalen gebruiken we twee weegbruggen en twee weegschalen. U kunt desgewenst vooraf duidelijkheid vragen over de prijs per kilo en zelf kiezen voor contante betaling of betaling per bank. Snel, gemakkelijk, eerlijk en duidelijk!

Containerservice bij een eenmalige partij?

Heeft u eenmalig een partij metalen die afgevoerd dient te worden of heeft u onvoldoende ruimte voor een vaste container? Dan kunt u een container aanvragen voor één of enkele dagen, zodat u deze kunt vullen wanneer het u uitkomt.

Indien gewenst kunnen wij ook zorg dragen voor alle bijkomende administratieve zaken, dat scheelt u tijd en administratieve rompslomp.

Beschikbare containers

Met onze containerservice stellen wij containers ter beschikking aan bedrijven en particulieren in diverse soorten en maten, waaronder afsluitbare zeecontainers. U kunt denken aan kleine bakken van 1 tot 2 kuub, lage containers van 12 kuub en hoge containers van 25 tot 30 kuub. Bij regelmatige afvoer van de volle container is een ruilsysteem mogelijk waarbij wij op afroep binnen één werkdag langskomen met een nieuwe container en de volle direct weer meenemen.

We halen de container bij u op en het materiaal wordt bij ons open en eerlijk gewogen. U krijgt bij ons een goede prijs voor al uw oude metalen. De containers en bakken worden vervolgens gelost op het terrein van Geelhoed, waarna de metalen worden verwerkt.

Wilt u meer weten of een container bestellen?
Neem dan contact met ons op via email of bel ons op 015 273 0575

Meer weten? Bel ons!

015 273 0575

Een impressie