Vragen? Bel ons op 015 273 0575 of Whatsapp 06 306 607 60

Snelle service met vloeistofdichte accubakken beschikbaar

Met uw oude accu’s kunt u terecht bij Geelhoed. Wij halen loodaccu’s ook op en betalen een marktconforme vergoeding per kilo. De hoogte van de oude accu prijs is afhankelijk van de marktprijs voor lood. Wij bieden dus alle service en hoge prijzen bij het inleveren en afhalen van accu’s

U kunt gewoon bij ons binnen rijden om uw oude accu’s zelf te brengen of ze door ons laten afhalen! Wilt u eerst weten wat de accuprijs is, bel dan vooraf om te vragen naar de prijs van oude accu’s. Speciale vloeistofdichte containers in diverse maten worden op aanvraag beschikbaar gesteld. Desgewenst maken we hiervoor een afspraak bij u op locatie. Wij bieden oplossingen voor het verwijderen, opslaan en vervoeren van uw accu’s en kunnen direct een prijsopgave doen. Voor het wegen van de accu’s gebruiken we twee weegbruggen en twee weegschalen. U kunt desgewenst vooraf duidelijkheid vragen over de prijs per kilo en zelf kiezen voor contante betaling of betaling per bank. Snel, gemakkelijk, eerlijk en duidelijk! Bel nu om de oude accu-prijs te vragen en uw situatie en wensen te bespreken!

Ervaring met administratieve verplichtingen

Wij zijn al tientallen jaren specialist in het verwijderen en inkopen van alle soorten loodaccu’s. In de loop der jaren zijn duizenden tonnen oude accu’s door onze handen gegaan. Niet alleen miljoenen afgedankte auto-accu’s, maar ook duizenden heftruck-accu’s en talloze stationaire accu’s van zonne-energie-installaties, telefooncentrales en noodstroomvoorzieningen. Speciaal voor deze activiteiten en ter bescherming van het milieu is ons hele bedrijfsterrein voorzien van een vloeistofdichte vloer. Ook dragen wij, indien gewenst, zorg voor de bijkomende administratieve verplichtingen rond uw oude accumulatoren .

Accu opslagplaats - Geelhoed regio Den Haag

We hebben alle benodigde vergunningen

Wij beschikken over alle relevante vergunningen voor het ophalen, vervoeren, innemen en bewaren van zowel autotractie accu’s (auto’s, heftrucks e.d.) als stationaire accu’s (afkomstig van energie-installaties, telefooncentrales en noodstroomvoorzieningen).

Neem voor meer informatie of prijsinformatie contact met ons op via email of bel ons op 015 273 0575

Meer weten? Bel ons!

015 273 0575

Let op: alleen oude accu’s met lood (Pb)!!
Nikkel-Cadmium accu’s, Lithium-ion accu’s, oplaadbare accu’s van handgereedschap en batterijen worden niet ingenomen.

Een impressie