Vragen? Bel ons op 015 273 0575 of Whatsapp 06 306 607 60

Zoekt u een partner voor het pakketteren van uw metalen?

Geelhoed heeft al meer dan veertig jaar ervaring met het persen van metalen. Onze aanpak staat garant voor handling, transport en export efficiëntie. Onze medewerkers zijn dagelijks bezig metalen te persen (pakketteren).

Voordelen van persen en pakketteren

Het efficiënt en veilig opslaan, vervoeren, exporteren en verwerken van metalen is geen eenvoudige opgave. Wanneer u de voordelen en toegevoegde waarde van het pakketteren herkent, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren mensen zorgen voor snelle service, logistiek inzicht en gunstige bewerkingsprijzen. Gepakketteerd kunt u uw oude metalen efficiënter opslaan en vervoeren en vaak ook een hogere prijs bedingen bij de verwerkers.

Welke materialen kunnen we pakketteren

Het persen van aluminium (folie, offset, draaisels, luxaflex, draad, radiateuren, koelers) koper/messing (plaat, snippers, millberry/handgepeld), zink, lood, ijzer en roestvrij staal behoort tot de mogelijkheden (pakketmaat in cm: 40 x 40 x variabele lengte). Bovendien zijn voor het snijden van aluminium folierollen, sorteren, palletteren en laden van pakketten in zeecontainers moderne voorzieningen aanwezig. De metalen kunnen door u worden aangeleverd en afgehaald op onze bedrijfslocatie, maar Geelhoed kan het transport ook voor u verzorgen.

Overzichtsfoto van de loods van Geelhoed Metaalhandel met pakketten en bakken oude metalen

Persen iets voor u?

Leveren gepakketteerde metalen u voordeel op in opslag, verwerking, handel, export of transport? Lees een uitgebreid artikel in het vakblad Schroot van november 2015 over het persen (pakketteren) van metalen bij Geelhoed Metaalhandel om erachter te komen of u baat heeft bij het (laten) persen van uw metalen. In dit artikel komen ook enkele van onze klanten aan het woord.

Ervaring met het persen van metalen

We zijn al ruim veertig jaar actief in het pakketteren voor derden en veel van uw collega’s hebben de weg naar ons bedrijf al weten te vinden. In 2008 is een nieuwe pers van Metso-Lindemann geïnstalleerd met pakket maat 40×40, zodat we nog sneller, flexibeler en servicegerichter kunnen werken.

Bekijk hier een filmpje van het pers-proces bij Geelhoed

Vindt u het leuk om onze pers en haar prestaties van dichtbij te bekijken? U bent van harte welkom. Wij verzorgen ook graag een demonstratie “om te laten zien wat er van uw materiaal overblijft”. Neem contact met ons op via email of bel ons op 015 273 0575

Meer weten? Bel ons!

015 273 0575

Een impressie