Vragen? Bel ons op 015 273 0575 of Whatsapp 06 306 607 60

Metalen afleveren bij Geelhoed (schaalinkoop)

Schaalinkoop hoort van oudsher bij ons bedrijf. U kunt in Nootdorp terecht voor het inleveren van alle soorten oude non-ferro en ferro metalen. Wij verzorgen de inkoop van onder anderen: koper, PVC-kabel, lood, zink, aluminium en roestvrijstaal. Ook voor oud ijzer kunt bij ons terecht (minimale hoeveelheid voor oud ijzer: 100kg).

Geelhoed is al jarenlang een betrouwbare partner met schaalinkoop voor bedrijven en particulieren . U kunt gewoon door de poort naar binnen rijden en uw metalen aanleveren met alle soorten vervoermiddelen: vrachtwagens, transit bus, personenauto en fiets. Spreek gewoon één van onze vakkundige medewerkers aan. Zij staan voor u klaar om het materiaal op waarde te schatten, snel en vakkundig te lossen, met de kraan, met de heftruck of met de hand.

Voor het wegen van de metalen gebruiken we twee weegbruggen en twee weegschalen. U kunt desgewenst vooraf duidelijkheid vragen over de prijs per kilo en zelf kiezen voor contante betaling of betaling per bank. Snel, gemakkelijk, eerlijk en duidelijk!

Schaalinkoop - Geelhoed regio Den Haag

Schaalinkoop: wat moet u doen?

Gedurende onze openingstijden kunnen bedrijven en particulieren bij ons binnen rijden en aanleveren zonder afspraak vooraf. U kunt natuurlijk ook vooraf bellen om een indicatie van de metaalprijzen te vragen. U wordt snel geholpen en de metalen worden direct afgerekend tegen scherpe prijzen. Wij geven desgewenst vooraf aan wat de metalen per kilo opleveren en wegen uw materiaal met moderne en geijkte apparatuur.

Voor het analyseren van bijzondere metalen en legeringen beschikken wij over een modern analyse-apparaat, waarmee we snel en zeer nauwkeurig de samenstelling (en derhalve de waarde) van uw metalen kunnen bepalen.

Voor het bepalen van de dagprijzen beschikt Geelhoed over een directe link met de metaalbeurs in Londen, waardoor de meest actuele koersinformatie aanwezig is. Materiaalkennis, duidelijkheid en eerlijkheid staan hoog in het vaandel bij onze schaalinkoop!

Meer weten? Bel ons!

015 273 0575

Let op!!     zaken die wij niet inkopen
Autowrakken, witgoed (koel- en vrieskasten), kluizen en gasflessen of andere drukvaten worden niet ingenomen. Ditzelfde geldt voor materiaal met ernstige verontreinigingen, zoals olie, kunststof, hout, rubber e.d.

Een impressie