Vragen? Bel ons op 015 273 0575 of Whatsapp 06 306 607 60

Kabel verkopen in Den Haag en omgeving

Uw kabel inleveren bij Geelhoed Metaalhandel

Bij Geelhoed Metaalhandel in Nootdorp krijgt u een hoge prijs voor al uw kabels en draad. U kunt bij ons uw PVC kabel inleveren, maar ook uw data-kabel, trekdraad, coax-kabel, grond-kabel, aluminium-kabel, lood-kabel, en nog veel meer type kabels en draden. U kunt uw kabel ook laten vernietigen in onze kabelshredder.

Actuele prijs oud koper 31 maart 2020

Om het u gemakkelijker te maken publiceren wij dagelijks onze oud koper prijzen op de website. Voor grotere hoeveelheden kunnen hogere prijzen gelden. Aarzel niet om bij andere soorten, vragen of grotere hoeveelheden rechtstreeks contact op te nemen!

  • Rood koper € 3,30
  • Rood Koper Handgepeld (millberry/gestript) € 3,60
  • Geel Koper (messing) € 1,80
  • PVC-kabel (afhankelijk van kopergehalte) € 0,90

Hoge prijzen voor PVC Kabel

Bij het inleveren en verkopen van uw kabel, hanteren we prijzen op basis van de koper- of aluminiuminhoud en de actuele LME koersen van deze metalen. Onderaan deze pagina vindt u een grafiek met actuele koperprijzen.

De PVC kabel prijs is afhankelijk van de koper prijs en koper inhoud (koperpercentage) van de kabel of draad:

  • De afgelopen 12 maanden varieerde de inkoopprijs van koperkabel tussen € 0.80 en € 2,20 per kilo;
  • De prijzen voor grondkabel waren tussen € 0,40 en € 1,00 per kilo;
  • Voor draad met stekkers betaalden we € 0,40 tot € 0,50 per kilo.
Dagprijzen?
Bel of stuur een WhatsApp!

Meer informatie over kabel verkopen

Geelhoed Metaalhandel is gevestigd in Nootdorp, vlak bij Den Haag en goed bereikbaar vanuit Delft, Zoetermeer, Leiden en Het Westland. Wilt u meer informatie over het inleveren of de prijs van kabel en draad? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en bel 015 273 0575. Of stuur een Whatsapp bericht naar 06 306 607 60.

Actuele prijs PVC-kabel en andere koper kabelsoorten

De actuele prijzen van PVC-kabel en alle andere koper kabelsoorten zijn gebaseerd op de koers van nieuw koper aan de Londense Metaalbeurs (LME).

De grafiek met de beurskoers van koper beschrijft de prijs van dit metaal over het afgelopen jaar

Voorbeelden van verschillende soorten koper, klaar voor recycling

Kabel vernietigen

Wilt u uw koperkabels laten vernietigen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Sinds 2012 beschikken we over een moderne kabelshredder installatie, waarin koper en kunststof op efficiënte wijze van elkaar gescheiden worden. We gaan flexibel, servicegericht en discreet te werk en geven desgewenst een verklaring van vernietiging af. Neem gerust contact op voor een proef, om de toegevoegde waarde voor uw bedrijf vast te stellen.

Granuleren: zo werkt het

Een impressie van onze kabel shredder

Geelhoed is via de afslag 5 op de A12 goed en gemakkelijk bereikbaar vanuit Den Haag, Wassenaar, Leiden, Westland (‘s-Gravenzande, Naaldwijk, Monster, De Lier, Poeldijk, Wateringen, Kwintsheul, Maasdijk), Delft, Delfgauw, Midden-Delfland: (Den Hoorn, Schipluiden, Maasland, ’t Woudt), Rotterdam, Lansingerland (Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk), Moerkapellen, Zevenhuizen, Gouda, Reeuwijk, Boskoop, Zoetermeer, Leiderdorp en Alphen aan den Rijn. Plattegrond bekijken.