Mark en Marijn stonden namens Geelhoed op The Next Step – een beurs waar scholieren van verschillende scholen in Zoetermeer in contact komen met werkgevers uit allerlei beroepsgroepen.

Werken bij de metaalhandel

Marijn en Mark vertelden leerlingen alles over het werk bij een metaalhandel en beantwoordden hun vragen. De scholieren konden meedoen met een prijsvraag en de gewichten van verschillende soorten metalen raden. Dat blijkt nog een vak apart, want geen van de gewichten werd goed geraden. Maar niets dat je bij ons niet kunt leren ;)

Een van de leerlingen, Anouska, was zo enthousiast, dat ze zich meteen bij ons meldde en nu stage loopt in de loods! Hartstikke leuk natuurlijk dat we op deze manier jonge mensen kunnen inspireren om aan de slag te gaan in ons mooie vak.

Geelhoed heeft plek voor stagiairs

Ken je een scholier die op zoek is naar een afwisselende stage of na zijn of haar schoolperiode wil werken in het metaalvak? Geelhoed heeft nog plek voor een stagiair die van aanpakken weet en alles wil leren over oude metalen, werken met machines en logistiek. Werkzaamheden, werktijden en periode in overleg. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Deel dit bericht

Carriere-evenement