Geelhoed Metaalhandel bestaat al meer dan zestig jaar, waarvan je nu ruim elf jaar bij ons in Nootdorp terecht kunt. In al die jaren is er veel veranderd, in de metaalrecyclingwereld én in ons bedrijf. Voor ons een reden om over onze geschiedenis en alle leuke, gekke en ontroerende momenten die daarbij horen, een boek te schrijven.

We zijn nu halverwege met het verhaal, maar één ding is zeker, in de metaalhandel is er ‘never a dull moment’. En als je gaat graven in de geschiedenis kom je de gekste dingen tegen.

Wist je bijvoorbeeld dat:

  • We door slim verhuren onder de streep bijna niets meer betaalden voor ons stuk grond in de Waldorpsstraat? Dat kwam omdat we door een inventieve oplossing een stuk grond dat aanvankelijk niemand wilde hebben weer bruikbaar maakten.
  • Wij de politie het uit het Zuiderpark gestolen beeld van de gelaarsde kat hebben terugbezorgd?
  • De metaalrecyclingbranche in heel korte tijd van vrij primitief naar het gebruik van hoogwaardige technologie is gegaan? Dat ging niet zonder slag of stoot…

Je leest uitgebreid over deze onderwerpen in het boek dat er aan komt. En je kunt zelf ook een bijdrage leveren! Om er een gevarieerd en levendig verhaal van te maken, nemen we interviews met klanten en vrienden op in het boek. Heb je een leuke anekdote over ons bedrijf of de oprichters? Laat het ons weten via info@oudmetaalhandel.nl. Wij stellen je er graag een aantal vragen over en wie weet lees je jouw verhaal terug in ons boek.

Deel dit bericht

Drie dingen die jij nog niet wist over Geelhoed