Vragen? Bel ons op 015 273 0575 of Whatsapp 06 306 607 60
Tradionele Tulbandleverancier Wesseling

De feestmaand komt eraan!

Het koude en natte weer verraadt al dat december voor de deur staat. Tijdens de kerstvakantie zijn wij een week gesloten. Zorg dat u niet voor een dichte poort staat en noteer de volgende data in uw agenda: Geelhoed is gesloten van zaterdag 23 december tot en met maandag 1 januari

Maar voordat het zover is, kunt u bij Geelhoed weer genieten van een overheerlijke tulband. Wanneer u de laatste week voor Kerst uw metalen aflevert, krijgt u – zolang de voorraad strekt – ons traditionele kerstgeschenk cadeau! Dit jaar is de tulband van andere makelij. Zoals we eerder berichtten is onze huisbakker Gordijn met pensioen, maar banketbakkerij Wesseling uit Leidschendam neemt de pollepel over. Wij hebben een testcake mogen proeven.. en die was heerlijk! Dus verzamel al uw oude metalen en kom bij ons langs.

Tussen het proeven door zijn wij ook weer bezig met onze kerstkaarten. Die zijn, voor de zesentwintigste keer op rij, ontworpen door beeldend kunstenaar Petra van der Hoeven. Vorig jaar gaven wij wat meer informatie over Petra en de kerstkaarten van Geelhoed.