Het is al weer tien jaar geleden dat Geelhoed Metaalhandel verhuisde van de Waldorpstraat in Den Haag naar Ambachtshof 2 in Nootdorp. Het leek ons daarom leuk ons bedrijf weer eens onder de aandacht te brengen van alle Hagenaars. We houden graag contact met bestaande en nieuwe klanten die oude metalen en loodaccu’s willen verkopen.

Of u nu de bus, tram of metro pakt of liever met de auto of fiets gaat, de kans is groot dat u onderweg reclame van Geelhoed tegenkomt. We hebben namelijk sinds medio september in en rond Den Haag twee HTM-bussen rijden met onze eigen reclameboodschap erop! Robin, één van onze collega’s, heeft zelf het ontwerp gemaakt voor de bus campagne. Ze vertelt hier zelf wat meer over:

“Hoe leuk is het om voor het bedrijf waar je werkt een busreclame te mogen ontwikkelen! Ik heb begin dit jaar mijn MBO diploma behaald als grafisch vormgever. Ik kan dus overweg met alle professionele ontwerpprogramma’s die hiervoor nodig zijn.

Eerst hebben we binnen Geelhoed-team overleg gehad over wat we met de bus campagne willen bereiken en wie willen we bereiken. Het is leuk om te zien hoe je met zo’n kale bus tot een opvallend, maar – al zeg ik het zelf ;) – mooi ontwerp komt, dat helemaal bij ons bedrijf past en goed herkenbaar is voor de mensen en bedrijven die we willen aanspreken.

In de weken dat we aan dit project hebben gewerkt doe je ontzettend veel. Op stap gaan met de camera om mooie foto’s te maken. De plaatjes vervolgens bewerken, zodat ze geschikt zijn voor op de bus. Overleg plegen over welke tekst wel of niet wordt gebruikt. Er komt ontzettend veel bij kijken, wat voor mij heel leerzaam en leuk was.

En dan, na weken aan dit project te hebben gewerkt, is dan eindelijk het moment daar; de laatste check, staat alles er goed op? Zijn het de juiste foto’s? is iedereen tevreden? Klopt alles technisch? Ja? Fijn, alles is klaar om in productie te gaan!

Nu hebben wij twee mooie bussen rijden met onze eigen (Haagse) slogan: “Loodgieter, installateur en sloper, naar Geelhoed met je koper!”. Ook de buschauffeurs vinden het super leuk!

We zijn er super trots op!

Ziet u één van de bussen rijden? Of reist u toevallig met één van onze bussen? Maak een leuke foto en stuur deze naar info@oudmetaalhandel.nl. Onder de leukste inzendingen, die we ook zullen publiceren op onze website, verloten we drie cadeaubonnen van € 100,=.

Deel dit bericht