Vrijdagmorgen 9 november jl. ontvingen wij het droevige bericht dat onze oud-collega Ton Alberti is overleden. De herinneringen zijn mooi. Hij was een man met Italiaanse roots en een klein postuur, maar zijn humor en mooie verhalen waren groots. Tijdens de koffie -en middagpauze klonk er regelmatig een schaterlach door de kantine als Ton weer “op dreef” was.

Ton woonde in de buurt van Loosduinen en is pas op hoge leeftijd gestopt met werken. Na die tijd werd hij – bijvoorbeeld voor de open dag van ons bedrijf of gewoon voor een kop koffie – door oud-collega’s opgehaald en weer thuisgebracht. De chauffeur/collega vroeg: “Ton, wat is de snelste weg van Nootdorp naar Loosduinen of vice versa? Antwoord was altijd: “over de Schaapweg, rij maar rechtdoor dan komen we er wel”. Zo gezegd zo gedaan!

Ton en zijn vrouw Jeanne genoten ook van de bedrijfsuitjes. Op de foto’s is te zien dat Ton ook tijdens deze uitjes nog boordevol humor zat en de nodige aandacht kreeg. Voor zijn 83e verjaardag werd er tijdens het etentje gezongen en er werd een ludiek kadootje overhandigd.

In het overlijdensbericht van team Geelhoed in het AD is duidelijk verwoord dat een bijzonder mens is heen gegaan!

Deel dit bericht

In memoriam Ton Alberti