De Kerst staat weer voor de deur! Ook dit jaar sturen we een kerstkaart naar onze klanten. Robin is dit jaar druk bezig geweest met het ontwerp. Dus dit jaar, anders dan u van ons gewend bent, geen kunstzinnige kerstkaart van Petra van der Hoeven.

Robin vertelt er zelf wat meer over: “Wij zijn zo trots op de twee HTM-bussen met ons bedrijf erop, die rijden in Den Haag en omgeving (zie nieuwsbrief nr. 19 in september). Zo ontstond het idee om de bussen voor de kerstkaart te gebruiken. Mijn collega Jolanda is op pad geweest om mooie foto’s van de bus te maken. Het idee kwam al redelijk snel op nadat de bussen de weg op waren gegaan: misschien is het wel leuk ze op de kerstkaart te zetten, om nog meer mensen te kunnen bereiken? Zo gezegd, zo gedaan! Ik ben druk bezig geweest om de foto zo mooi te krijgen, dat deze echt uit de kerstkaart springt. De kaart is herkenbaar aan onze duidelijke vrolijke gele huiskleur, met daarin uiteraard onze mooi bus! Wij zijn super trots op het eindresultaat”.

Ziet u één van onze bussen rijden? Of reist u toevallig met één van onze bussen? Dan hebben wij een leuke verassing voor u! Maak een leuke foto en stuur deze naar info@oudmetaalhandel.nl. Onder de leukste inzendingen, die we ook zullen publiceren op onze website, verloten we drie cadeaubonnen van € 100, =.

Deel dit bericht

Kerstkaart 2018