Sinds kort beschikt Geelhoed over een laadstation voor elektrische auto’s. Bij de aanschaf van de eerste elektrische bedrijfsauto verleden jaar hoort ook “het groene laden” en dus de aanschaf van een laadpaal.

Installeren laadpaal

Een vertrouwde leverancier, Schouten Techniekgroep uit Nootdorp, leverde en monteerde de EV-Box Business Line 3F/32A, met twee contactdozen. Bij de aanpassing van de hoofdinstallatie is meteen rekening gehouden met de geplande aanschaf van zonnepanelen later dit jaar. De zonnepanelen kunnen in de toekomst energie leveren voor het laadstation, maar vooral ook voor de persinstallatie en andere machines die veel energie verbruiken. Onze ecologische voetprint is van belang en moet zo klein mogelijk worden gehouden voor de volgende generatie!

Elektrische auto opladen bij Geelhoed

Door dit nieuwe laadstation is de medewerker verzekerd van een veilige laadsessie tijdens de werkzaamheden. Ook als klant of relatie van Geelhoed kunt u – met uw laadpas – de elektrische auto veilig opladen. Voor eventuele vragen over het gebruik van de laadpaal kunt u altijd terecht bij onze medewerkers.

Deel dit bericht

Laadstation voor de elektrische auto is een feit!