We hebben nieuwe containers beschikbaar in onze containerservice die we op uw bedrijfsterrein of bij uw project op locatie kunnen plaatsen voor het verzamelen van oude metalen.

De nieuwe containers zijn 6 meter lang, 2.20m breed en hebben een hoogte van 2.20m. De containers zijn voorzien van een haakarm- en kabelsysteem, waardoor we nu nog sneller kunnen wisselen. We hebben de nieuwe containers toegevoegd aan de selectie op de containerpagina.

Container op locatie nodig: Geelhoed plaatst en leegt uw oud metaal container

Zo werkt onze containerservice: Wilt u metaalafval laten afvoeren? Of op locatie een container laten plaatsen voor oude metalen?

Wij plaatsen een container bij u op locatie waarin u uw oud metaalafval na sorteren kunt storten. Container vol? Dan komen we deze wisselen. Misschien heeft u geen ruimte voor een vaste schrootcontainer, of gaat het om een eenmalig project/partij metalen. Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag een container op locatie aan voor enkele uren, een dag of enkele dagen. U kunt deze ter plekke vullen, zodat we de metalen meteen kunnen meenemen, of u vult deze wanneer het u uitkomt waarna we de container op afroep ophalen. Meer informatie

Containerservice - containers met haakarmsysteem

Containerservice - containers met haakarmsysteem

Deel dit bericht

Containerservice - containers met haakarmsysteem