Het is u ongetwijfeld al opgevallen: onze website is vernieuwd.  Half oktober is het nieuwe ontwerp ‘in de lucht’ gegaan. We zijn heel benieuwd naar uw reactie!

Uiteraard heeft de website een nieuw design en daarmee een andere en frissere uitstraling gekregen, maar er zijn ook een aantal andere zaken veranderd ten opzichte van onze vorige website. De belangrijkste aanpassingen vindt u hieronder.

Dagprijzen publiceren

Wilt u oude metalen inleveren en bent u benieuwd naar de actuele prijzen die wij betalen? Via de optie ‘prijslijst’ in het menu komt u terecht op de pagina met een lijst met de namen en foto’s van gangbare metalen en de dagprijzen die Geelhoed betaalt. Deze prijslijst updaten we dagelijks. Zo ziet u snel wat het inleveren van een partij metalen opbrengt. Gert-Jan van Winkelen licht dit verder toe: “Uiteraard willen we nog steeds maatwerk bieden, zoals vaste klanten ook van ons gewend zijn. Dus hebt u een grote partij, of een andere vraag, dan kan er uiteraard telefonisch contact opgenomen worden.”

Uw metalen laten afhalen of het bestellen van containers

Er zijn nieuwe pagina’s opgenomen met duidelijkere informatie over het afhalen van materiaal en het bestellen van containers of bakken op uw locatie. Met onze snelle, gemakkelijke en betrouwbare containerservice zorgen we er bijvoorbeeld voor dat u de metalen kunt opslaan en afvoeren op de manier die u wilt. Er zijn containers en bakken in diverse soorten en maten. De verschillende mogelijkheden worden op de pagina ‘Container op locatie’ duidelijk omschreven.

Persen van metalen uitgelicht

De pagina over het persen van metalen is vernieuwd. Het persen voor derden is een belangrijke pijler van het bedrijf, en verdient meer aandacht vinden we. Dat begint al op de homepage, waar het persen nu prominent in beeld is. René van Winkelen: “Niet alleen de inkoop van metalen is voor ons belangrijk, ook handelaren en exporteurs die hun metalen willen laten persen, zijn bij Geelhoed van harte welkom. Dat willen we ook uitstralen. We gaan bijvoorbeeld meer nieuwsberichten publiceren over persen. Door metalen te laten persen, bespaar je ruimte bij het opslaan, vervoer en exporteer je partijen efficiënter, en kun je soms een hogere prijs bedingen bij afnemers. De moeite van het overwegen waard dus. Dat willen we duidelijker communiceren.” De perspagina zal de komende tijd verder worden ontwikkeld.

Gebruikersgemak

Met de nieuwe website hopen we het voor u weer een stapje makkelijker te maken om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel dit bericht

Vernieuwde website