Wij geloven dat er altijd verbetering mogelijk is en zijn daarom druk bezig met het optimaliseren van onze website. Om u een kijkje achter de schermen te geven, vertelt onze medewerkster Robin er wat meer over:

“Het ziet er natuurlijk allemaal super leuk uit zo’n website: wat foto’s, wat stukjes tekst, een paar links naar belangrijke pagina’s, maar er komt veel meer bij kijken. In 2016 hebben we een mooie nieuwe website gebouwd. Voor ons is het belangrijk dat de klant ons goed kan vinden en de website nuttig, snel en gebruiksvriendelijk is. Wij proberen de juiste hoeveelheid informatie op de website te plaatsen, waar u als klant iets aan heeft. Daar komt ontzettend veel bij kijken, maar we werken er hard aan en met heel veel plezier. Hebt u verder nog ideeën ter verbetering van onze website? Laat het ons weten via onze email of bel ons (015-2730570)”.

Geelhoed Metaalhandel is al meer dan 60 jaar een begrip in Den Haag en omgeving en we willen dat met ons hele team graag zo houden. Het is belangrijk dat onze klanten ons goed kunnen vinden en weten te bereiken. Bij alle digitalisering blijft persoonlijk contact voor ons wel belangrijk.

Verder willen wij onze dienstverlening graag verbeteren en zijn daarom in 2018 gestart met “Klanten vertellen”. De tot nu toe ingevulde reviews kunt u lezen op onze website.  Via de review link kunt u de vragenlijst binnen 1 minuut invullen en aangeven wat wij kunnen verbeteren. Maar ook wanneer u een tevreden klant bent, lezen wij dat natuurlijk graag. Wilt u de vragenlijst anoniem invullen? Plaats dan bij voornaam het woord Anoniem.

Deel dit bericht

Onze website en uw tevredenheid!