Bij Geelhoed Metaalhandel hebben we hart voor het werk én voor elkaar. Daarom zijn wij als bedrijf partner geworden van de Hartstichting. Dit houdt in dat wij de Hartstichting financieel steunen, dat onze medewerkers een reanimatiecursus gaan volgen én dat er vanaf het einde van het jaar een AED op ons terrein beschikbaar is.

In Nederland zijn er ruim 1 miljoen hart- een vaatpatiënten en dit aantal neemt alleen maar toe. De Hartstichting werkt dag in dag uit aan concrete oplossingen om ieders hart zo sterk mogelijk te houden of weer sterk te maken, zodat iedereen uit het leven kan halen wat erin zit. En daar helpen wij als bedrijf graag aan mee!

Reanimatiecursus

René van Winkelen: “Een aardige en vasthoudende vertegenwoordigster van de Hartstichting – Tessa Tertsch – benaderde ons over het partnerschap. De combinatie met een gratis reanimatiecursus en de korting op de aanschaf van een AED die we krijgen, leek ons heel nuttig.”

AED

Niet alleen volgen alle Geelhoed-medewerkers straks een reanimatiecursus, ook hangt er vanaf het einde van het jaar een AED op ons terrein in Nootdorp. Maar liefst 35 Nederlanders krijgen dagelijks een hartaanval buiten het ziekenhuis, volgens het Rode Kruis. Dan wil je wel kunnen ingrijpen. “De gemiddelde leeftijd van medewerkers en klanten is de afgelopen jaren gestegen”, legt René uit. “In combinatie met soms toch wel relatief zware werkzaamheden, betekent dat extra risico’s. De afgelopen jaren hebben we wel steeds geïnventariseerd welke bedrijven in de buurt over een AED beschikken, maar als je die bij noodgevallen moet ophalen, gaan kostbare minuten verloren!”

Wat betekent het partnerschap voor u als klant of relatie van Geelhoed?

  • Onze medewerkers gaan een reanimatiecursus volgen;
  • Vanaf eind 2019 hangt er op ons terrein een AED;
  • Ook bedrijven in de buurt kunnen er gebruik van maken.

Ook partner worden van de Hartstichting? https://www.hartstichting.nl/help-mee/kom-in-actie-als-bedrijf/partnership-hartstichting

Deel dit bericht