Vragen? Bel ons op 015 273 0575 of Whatsapp 06 306 607 60
Oude Koperen Water- En Gasleidingen Bevatten Vaak Gele Koppelingen En Kranen Die Door Geelhoed Met Een Metaalschaar Zullen Worden Verwijderd.

Prijs koper houdt redelijk stand | September 2019

Ondanks de aanhoudende onduidelijkheid in het handelsconflict tussen de VS en China en de dreigende ‘no-deal’ Brexit blijft de LME-koers van koper redelijk overeind. Nadat deze in de loop van augustus in eerste instantie was weggezakt en zelfs even door de grens van  €5.000,- per ton dreigde te gaan, is de koperkoers sinds begin september weer opgelopen tot rond de €5.300,-. De koers van koper wordt nog wel steeds erg beïnvloed door met name de uitspraken van president Trump. Die lijkt ervoor te willen zorgen dat, met het oog op de a.s. verkiezingen in de VS, de Amerikaanse economie niet al te zeer onderuit gaat en daarom de sancties tegen China voorlopig op de lange baan te willen schuiven.

De prijs van rood koper varieert (afhankelijk van de soort en hoeveelheid) op dit moment tussen € 3,20 en € 4,50 per kg. De messing prijs ligt tussen de € 2,40 en € 2,70 en brons is tussen de € 3,00 en € 3,40 per kg waard.

Meer weten of op de hoogte blijven van de prijsontwikkelingen van verschillende oude metalen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.