Eind vorig jaar is onze rechter toegangspoort beschadigd bij een aanrijding door een vrachtwagen. Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar onlangs is de reparatie van de poort door ServiceBouw gelukkig afgerond. Er zijn nieuwe betonelementen aangebracht, het metselwerk is gerepareerd en de architectonische elementen, de versiering met een rand met geperste pakketten, is opnieuw aangebracht. Komende weken zullen de resterende werkzaamheden (o.a. aan het straatwerk) worden afgerond.

In elk geval bedankt voor uw medewerking en oplettendheid de afgelopen maanden bij het in- en uitrijden tijdens de reparatiewerkzaamheden

Maximumsnelheid op ons terrein

We maken graag opnieuw van de gelegenheid gebruik om u te herinneren aan de maximumsnelheid op ons terrein. Zowel op het buitenterrein als in de loods is de maximumsnelheid 5 km per uur! Voor uw en onze veiligheid wordt er op ons terrein dus stapvoets gereden. Verder dient u te voorkomen dat u met uw auto – voor de heftruckchauffeur onverwachts – te dicht in de buurt komt van (en achter) bemande heftrucks.

Wij waarderen uw bezoek en medewerking!

Deel dit bericht

Reparatie poort voltooid