Geelhoed Metaalhandel is al meer dan 60 jaar actief in metaalrecycling en sinds 2008 gevestigd in een nieuw bedrijfspand in Nootdorp. Door de centrale ligging, vlak aan Afslag 5 van de A12 (routebeschrijving), zijn we vanuit Den Haag, Rijswijk, Westland, Delft en Zoetermeer gemakkelijk te bereiken. Maar ook vanuit verder gelegen steden als Leiden, Gouda en Rotterdam.

In schaalinkoop voor bedrijven en particulieren staat ons familiebedrijf van oudsher bekend als een deskundige en betrouwbare partner. Wij kopen vrijwel alle metalen in, zoals: diverse soorten koper, PVC-kabel, lood, zink, aluminium en roestvrijstaal. Ook voor oud ijzer en accu’s kunt bij ons terecht. Lever uw metalen aan door gewoon met uw vervoermiddel door de poort naar binnen te rijden. Spreek vervolgens één van onze vakkundige medewerkers aan. Zij staan klaar om het materiaal op waarde te schatten en u te helpen om het vlot te wegen en te lossen.  Indien nodig met de kraan, de heftruck of met de hand.

In 2017 is Geelhoed overgegaan op een volledig gedigitaliseerd weeg- en kassasysteem. Zo kunnen wij onze klanten snellere service bieden. Toch wordt uw materiaal nog steeds gewogen zoals u van ons gewend bent: eerlijk en nauwkeurig. De computer stuurt de informatie direct door en u kunt met behulp van een contant bon snel afrekenen. Desgewenst maken wij een factuur voor betaling per bank. Verder kunnen onze medewerkers weegbonnen en eventueel verplichte begeleidende documenten en vrachtbrieven printen.

Voor het bepalen van de dagprijzen beschikt Geelhoed over een directe link met de metaalbeurs in Londen. Daardoor is altijd actuele koersinformatie beschikbaar.

Voor meer informatie zijn wij telefonisch bereikbaar op 015 – 273 05 70. Onze openingstijden zijn: maandag t/m donderdag van 7.30 – 17.00 uur (lunchpauze van 12.30-13.15 uur) en vrijdagochtend van 7.30 – 12.30 uur. Binnenkort kunt u ons ook een appje sturen om (prijs)informatie op te vragen. We vertellen u hierover meer in de volgende nieuwsbrief.

Deel dit bericht

Schaalinkoop, de kernactiviteit van ons bedrijf