Geelhoed Metaalhandel heeft tijdelijk één toegangspoort naar het terrein in gebruik, in plaats van de gebruikelijke twee. Een vrachtwagen botste op een van de twee poorten met schade tot gevolg, daarom is de toegang geblokkeerd.

Een uitrijdende vrachtwagen ramde de bovenzijde van de poort waarna betonnen delen en bakstenen uit de gevel naar beneden zijn gevallen. De schade wordt hersteld.

Het weekend was op die bewuste vrijdagmiddag (7 oktober) al bijna in zicht toen medewerkers en klanten werden opgeschrikt door een enorme knal. Een chauffeur reed het terrein af maar had per ongeluk de bak van de wagen nog omhoog staan. De container klapte op de gevel waarna zware stukken beton op de cabine terechtkwamen. Die deukte in, maar raakte de bestuurder niet. Wonderwel kwam de chauffeur met de schrik vrij. Door snel en adequaat optreden van onze verzekeraar en ook door de vakmensen van Hatral Transport  en Bergingsbedrijf Roy van Rijswijk was de ravage bij de toegangspoort gelukkig nog dezelfde middag opgeruimd


We zijn ontzettend geschrokken en vooral erg blij dat het goed is afgelopen en de chauffeur ongedeerd is. Materiële schade kunnen we herstellen en dat gebeurt dan ook op korte termijn. Uiteraard gaan we het ongeval in het kader van onze RIE (Risico-inventarisatie en evaluatie) analyseren om te bekijken hoe dit in de toekomst kan worden voorkomen. Veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop.

Op de website van het Algemeen Dagblad staat een video van de ravage.

Deel dit bericht

Tijdelijke maar één toegangspoort in gebruik