In een eerder nieuwsbericht informeerden we u al over de inkoop van e-waste en printplaten. Bij Geelhoed kunt u terecht voor het inleveren van printplaten en sommige soorten elektronica schroot, zoals moederborden, CPU’s, RAM-geheugens en harde schijven.

Hoeveel geld oude printplaten waard zijn, is afhankelijk van de soort en het materiaal. De waarde kan flink oplopen. Voor een moederbord ontvangt u bijvoorbeeld €2,25 per kg. De prijs van printplaten afkomstig uit telecomapparatuur ligt tussen de €4,- en €8,- per kilo gram en hebt u RAM-geheugens dan bent u spekkoper met €20,- per kg.

Hoe bepalen we de prijs van printplaten?

Bij Geelhoed Metaalhandel werken specialisten die de waarde van uw elektronica schroot nauwkeurig kunnen bepalen. Ze kijken hoeveel edelmetalen er op en in de plaat zitten, hoeveel IC’s de plaat bevat en houden rekening met het aantal aanhechtingen. Op basis van deze criteria bepalen zij tot welke categorie een printplaat behoort en de bijbehorende prijs.

Zelf de klasse van uw elektronica schroot bepalen

We kunnen ons voorstellen dat u zelf ook benieuwd bent hoe u waardevolle printplaten herkent. Op onze website publiceren we een handig overzicht met uitleg en foto’s over de verschillende soorten e-waste en hun waarde.

Hebt u vragen of oude printplaten om te verkopen, kom dan gerust bij ons langs of neem contact op: 015 273 05 75.

Deel dit bericht