Vragen? Bel ons op 015 273 0575 of Whatsapp 06 306 607 60
Bedrijfsuitje 2019 Naar FutureLand!

Bedrijfsuitje 2019 naar FutureLand!

Op zaterdag 18 mei jl. vertrokken directie, medewerkers en hun partners voor het bedrijfsuitje naar FutureLand |Maasvlakte 2.

FutureLand
Het gezelschap checkte klokslag 14.00 uur in op de FutureLand Ferry. Het bedrijfsuitje ging van start met een rondvaart langs de kades en de containerterminals van dit moderne havengebied. Het was indrukwekkend. Zoals de kolossale kranen en een montagefabriek met funderingen voor windmolens op zee. Het enorme olieplatform en het volledig geautomatiseerde aan- en afvoeren van de containers maakte deze rondvaart tot een mooie belevenis. Na de vaartocht was er in het informatiecentrum, bij restaurant ‘New Fork’, een koffiemoment. Vervolgens een presentatie in de filmzaal op een enorm scherm. Onze gids vertelde ondertussen hoe de Tweede Maasvlakte is ontstaan en gebouwd. Zo werd duidelijk wat de kosten zijn om de enorme containerschepen in de haven aan te meren en vervolgens te laden en/of lossen.

Kortom, een bijzonder interessante uitleg over dit enorme project en wat dit – financieel en qua innovatie – voor Nederland betekent. Na afloop werden er enthousiast vragen gesteld. De bevlogen gids nam alle tijd en beantwoorde de vele vragen. De jongste medewerker van Geelhoed is 20 en de oudste 80 jaar. Een interessante middag dus, voor zowel de oude generatie als de jongste oud metaalhandelaren 😉

Paviljoen de Duinrand te Oostvoorne
‘s-Avonds was er een etentje in Paviljoen de Duinrand. Paviljoen de Duinrand restaurant ligt op een unieke locatie in de duinen van Oostvoorne op een bijzondere locatie. Op deze zonnige zaterdag nam iedereen plaats op het terras om de inwendige mens te verfrissen. Vervolgens genoten we van een Shared Dining & Tasting driegangenmenu en na deze ontspannen en gezellige avond vertrok iedereen weer tevreden huiswaarts!