Vragen? Bel ons op 015 273 0575 of Whatsapp 06 306 607 60
Geelhoed Den Haag

Bedrijfsuitje Geelhoed Metaalhandel

Vrijdagmiddag 14 oktober om 15.15 uur verzamelden directie en medewerkers zich voor het bedrijfsuitje met hun partners bij het Omniversum in Den Haag.  De koffie en appeltaart voor aanvang van de film smaakten prima. De prachtige/inspirerende film “National Parks Adventure”  was voor jong en oud een beleving.

Na afloop kregen we een rondleiding achter de schermen van de grootste koepelbioscoop van Nederland. Daar konden we de projector aanschouwen waarop de filmrollen van 5 kilometer lang en 100 kilo zwaar, worden afgespeeld. Met 24 beeldjes per seconde razen de dia’s door de projectie. Een lamp die vanaf de maan zichtbaar is, zorgt voor projectie op het koepelscherm. Een indrukwekkend staaltje techniek dat zich afspeelt onder de Omniversum filmzaal en leuk om van dichtbij te zien!

Na afloop was er een drankje naar keuze om nog even na te praten.

Vervolgens vertrokken we te voet (een wandeling van zes minuten) naar restaurant Keraton Damai waar twee lange tafels gereserveerd waren voor het Geelhoed team.  Met een voorafje naar keuze een uitgebreide Indische rijsttafel, een nagerecht en heerlijke bijpassende wijn, konden wij na afloop zeggen dat we genoten hebben van een heerlijke Indonesische maaltijd. De opties voor het voorgerecht waren door één iemand niet helemaal duidelijk verstaan “pan shit” was wel een aparte keuze en stond niet op de kaart ;-0.

Helaas konden onze oud-collega Ton Alberti 86 jaar en Tilly, de vrouw van oud-directielid Gerrit van Winkelen, vanwege gezondheidsredenen niet aanwezig zijn. Beterschap toegewenst.