Vragen? Bel ons op 015 273 0575 of Whatsapp 06 306 607 60
Zonnepanelen Zoals Deze Komen Op Het Dak Bij Geelhoed Metaalhandel

Geelhoed en een dak vol zonnepanelen?

De directie van Geelhoed is de afgelopen maanden druk geweest met het onderzoeken van de mogelijkheden om te investeren in zonnepanelen. We zijn in de maatregelen over subsidie en fiscale regelingen gedoken en onderzochten het rendement van de zonnepanelen. De plannen om te investeren in groene energie passen precies bij de toekomstvisie van de oud metaalhandel voor de volgende generatie.

De Lindemann Pers -de krachtpatser van Geelhoed Metal Handling BV– verbruikt enorm veel “piek” energie. Het zou toch mooi zijn als we die straks op zonne-energie kunnen laten draaien? Daarom willen wij deze pers in de toekomst “de Groene Pers” noemen. Wie weet is dit voor onze relaties ook een extra goede reden om bij Geelhoed materiaal te laten persen.

Duurzame energie

In samenwerking met adviseur Energy Services bekijken we welke regelingen het best bij Geelhoed Metaalhandel passen. Er zijn verschillende offertes uitgebracht en zoals bij elke investering wordt op dit moment de beste optie doorberekend en besproken met de daarvoor deskundige personen.

Klaar voor zonnepanelen

De verwachting is dat rond de bouwvakperiode de beslissing valt en we in het najaar kunnen starten met de technische voorbereidingen en uitvoering. Tijdens het installeren van het laadstation voor de eerste elektrische auto is op de hoofdinstallatie al technisch rekening gehouden met de toekomstige energieopwekking door middel van de zonnepanelen.

Lees meer

In de volgende nieuwsbrief leest u meer over de ontwikkelingen van de zonnepanelen en wat dit voor u en ons bedrijf betekent in de toekomst.