Vragen? Bel ons op 015 273 0575 of Whatsapp 06 306 607 60

Geelhoed investeert in duurzaamheid

Het activiteitenbesluit duurzaamheid, waar Geelhoed Metaalhandel onder valt, kent een algemene zorgplicht om zo doelmatig mogelijk met energie om te gaan. Aangezien Geelhoed – door de persmachine – meer dan 50.000 kWh per jaar verbruikt geldt van overheidswege de verplichting om energiebesparende maatregelen te onderzoeken. Met het vervangen van de verlichting in de loods door LED-armaturen realiseren we een behoorlijke energie- en kostenbesparing.

Geelhoed investeert in duurzaamheid.De afzonderlijke LED-armaturen van het merk Lucci worden optimaal geprogrammeerd. De verlichting schakelt alleen aan op plaatsen in de loods waar werkzaamheden worden verricht. Tezamen met een daglichtsensor zorgt dit voor een minimaal energieverbruik. In de kantoren plaatsen we een aantal bewegingsmelders, om onnodig branden van verlichting te voorkomen. Op 25 februari is de overeenkomst voor het plaatsen van de LED-verlichting ondertekend door René van Winkelen en Timo van Dorp van Schouten Elektrotechniek uit Nootdorp. De realisatie zal op korte termijn plaatsvinden.

Naast de investering in duurzame verlichting onderzoeken we momenteel ook de mogelijkheid van het plaatsen van zonnepanelen op het dak van de loods.