Vragen? Bel ons op 015 273 0575 of Whatsapp 06 306 607 60
WhatsApp Logo

Geelhoed nu ook via WhatsApp bereikbaar

Sinds kort heeft Geelhoed een WhatsApp telefoonnummer in gebruik! WhatsApp is een gratis berichtenservice waarmee u berichten kunt sturen en ons vragen kunt stellen. Het is een gemakkelijke manier om meer te weten te komen over prijzen, verschillen tussen metaalsoorten en mogelijkheden om uw metalen in te leveren. Onze medewerker Marijn kwam op het idee voor een WhatsApp berichtenservice (te vinden op onze website). Dus interviewen wij hem hierover.

Marijn, hoe ben je op dit idee gekomen?
“Zelf ben ik een voorstander van innovatie. Het is belangrijk om als bedrijf met de tijd mee te gaan. Veel mensen, zeker jonge mensen, vinden het toch een stuk makkelijker om een korte vraag te stellen via WhatsApp. Ze hoeven dan niet te bellen en kunnen het bericht ook buiten openingstijden versturen. Het idee hierachter is om een stukje extra service te bieden aan de klanten van Geelhoed”.

Wie krijgen de relaties aan “de lijn”?
“Marijn beantwoordt al uw vragen😉. Ik ben 24 jaar oud en ondertussen de vierde generatie die bij Geelhoed werkzaam is. Op jonge leeftijd begon ik, in vakanties en op vrije dagen, in het bedrijf van mijn opa Gerrit. Spelenderwijs leer je zo steeds meer over het vak, de verschillende metaalsoorten, prijzen en werkzaamheden. Momenteel ben ik drie dagen werkzaam bij Geelhoed en volg hiernaast nog een studie, maar ik ben wel 7 dagen per week via WhatsApp bereikbaar voor al uw vragen!”.

Wat betekent die WhatsApp service voor Geelhoed?
“Klanten kunnen ons bellen, maar ook via WhatsApp vragen stellen over prijzen en andere zaken. Wij zien het als een stukje extra service. Verder hebben we het volgende idee: Sommige klanten vragen ons om hen op de hoogte te houden wanneer de prijzen van bepaalde metalen stijgen. Wij willen op korte termijn onze vaste klanten de mogelijkheid bieden om in dat geval een “prijs alert” te ontvangen. Op zo’n moment kan het voor de klant extra aantrekkelijk zijn om het opgespaarde materiaal in te leveren”.

Welke vragen krijg je tot nu toe binnen?
“De vragen die gesteld worden lopen nogal uiteen. De ene klant wil de dagprijs weten van een bepaalde soort metaal en de andere klant wil bijvoorbeeld weten of wij een vracht ijzer, accu’s of metalen kunnen ophalen”.

Wie weet maakt u in de toekomst gebruik van de Geelhoed Whatsapp 06 306 607 60
Geelhoed streeft ernaar u direct of zo snel mogelijk antwoord te geven op u vraag!