Vragen? Bel ons op 015 273 0575 of Whatsapp 06 306 607 60

Geelhoed gecertificeerd MRF Keurmerk

Op dinsdag 16 juni 2015 heeft Geelhoed de jaarlijkse audit voor het MRF Keurmerk weer met glans doorstaan. Dit betekent dat het komende jaar het vernieuwde lidmaatschapsbord bij Geelhoed Metaalhandel BV de voordeur siert.

Ondanks dat de checklist dit jaar was aangescherpt was de auditor van SGS zeer tevreden over de bedrijfsvoering van Geelhoed. Er werden geen tekortkomingen geconstateerd en Geelhoed mag daarom het MRF Keurmerk tenminste tot medio 2016 blijven voeren.

In opdracht van de MRF is het auditrapport van de certificerende instantie (CI) SGS Nederland BV beoordeelt door een onafhankelijk instantie nl. FMA-Nillesen. Hierbij werd met name gekeken of de CI gecontroleerd heeft of de checklist volledig is ingevuld en of de conclusies voldoende zijn onderbouwd. De conclusie van FMA-Nillesen was dat SGS voor alle vragen van de checklist de waarde en betrouwbaarheid kan garanderen.

De directie en medewerkers van Geelhoed streven er uiteraard naar om ook in de toekomst aan de eisen te blijven voldoen en waar mogelijk de organisatie nog te verbeteren.

Bekijk het MRF Keurmerk Certificaat 2015-2016

Certificaat MRF-keurmerk