Vragen? Bel ons op 015 273 0575 of Whatsapp 06 306 607 60
Heftrucks - Geelhoed Regio Den Haag

Nieuwe heftrucks voor Geelhoed

Geelhoed heeft twee nieuwe Linde heftrucks in gebruik genomen.

Wat merkt u daarvan als klant?

Met deze nieuwe “werkpaarden” kunnen we onze service verder optimaliseren.

Onlangs zijn er bij Geelhoed Metaalhandel twee nieuwe  vorkheftrucks in gebruik genomen. Aangezien bij Geelhoed al sinds mensenheugenis wordt gewerkt met heftrucks van het merk Linde, die de chauffeur in staat stellen om het zware en gevarieerde werk optimaal uit te voeren, is ook deze keer weer gekozen voor de vertrouwde ‘rode uitstraling’.

Ter vervanging van de 3,5 tons LPG-heftruck is opnieuw  voor een gasheftruck (H35T) gekozen, maar dan van het allernieuwste type (393-02), voorzien van een Common Rail LPG-motor met intercooler. Deze machine kenmerkt zich door zijn lage geluids- en trillingsniveau en zuinig brandstofverbruik en zijn hoge werksnelheid en ergonomische indeling, waardoor de chauffeur veilig en efficiënt zijn werk kan doen.

Omdat de LPG-heftruck het meest bij de pers wordt gebruikt is deze uitgerust met een afsluitbare cabine die ervoor zorgt dat de chauffeur veel minder last heeft van het geluid tijdens het persen dan bij de vorige heftruck. Deze heftruck kan ook worden gebruikt voor het beladen van (zee-)containers. Bovendien zijn er twee LPG-tanks op de truck aangebracht, zodat het stilstaan met een lege tank tot het verleden behoort.

De oude 2,5 tons LPG-heftruck die werd ingezet voor het beladen van zeecontainers is vervangen door een 4-tons dieseltruck met lage mast, die daardoor makkelijk met de vrachtwagen mee kan worden genomen naar een andere locatie. Ook deze is van het nieuwste type (394-02), die naast een zuinige en stille VW Common Rail dieselmotor voorzien is van de modernste ergonomische snufjes. Het ‘schoonbranden’ van het roetfilter gebeurd bij deze machine volautomatisch tijdens bedrijf, waardoor deze hiervoor niet meer iedere acht uur een half uur stil gezet hoeft te worden.

Beide heftrucks zijn bovendien uitgerust met nieuwe voorzetapparatuur van Bolzoni-Auramo. Omdat ze een doorkijkmast hebben, heeft de chauffeur een veel betere kijk op de werkzaamheden dan voorheen. Ook hebben beide machines (net als hun voorgangers) draaibare vorken, zodat het verwijderen van de geperste pakketten van de pakketband snel en efficiënt kan worden uitgevoerd. Kortom, door deze investering kan Geelhoed weer een tijdje vooruit op zowel milieu- als ARBO-technisch gebied en wordt de service voor onze klanten nog meer geoptimaliseerd…!!