Vragen? Bel ons op 015 273 0575 of Whatsapp 06 306 607 60
Grand Cru '82 Naambord Jeu De Boules

Sponsoravond bij Jeu de Boules Vereniging Grand Cru ‘82

Jeu de Boules vereniging Grand Cru ’82 in Leidschendam organiseerde op 5 juli j.l. een sponsoravond. Deze avond vindt eenmaal in de twee jaar plaats. Grand Cru ’82 is al 35 jaar een actieve vereniging en beschikt over binnen- en buitenbanen. Ook dit jaar nam het vijf koppige team van Geelhoed de uitnodiging aan om deel te nemen op deze warme zomeravond.

Met een kop koffie en gebak werd de avond door de voorzitter geopend. De regels werden uitgelegd en de teams door loting samengesteld.

Met wat hulp van de deskundige scheidsrechters vond de eerste wedstrijd plaats. Wat voor de één lastig was en voor de meer ervaren jeu de boules speler makkelijk. Er werd met veel plezier de eerste partij gespeeld. Het team dat het eerst 13 punten heeft is winnaar.

Na de eerste wedstrijd stond er een hapje en een drankje klaar. Na versterking van de inwendige mens begon de tweede wedstrijd. Uiteraard ook weer enthousiast en vriendelijk begeleid door de vrijwilligers van Grand Cru ’82. De prijsuitreiking wederom met een hapje en een drankje werd op een vrolijke manier ingeleid. Er was 1 poedelprijs en de 1e, 2e en 3e prijswinnaars werden in het zonnetje gezet.

Leo Geelhoed 1e

Teamlid Leo Geelhoed won de 1e prijs! Twee jaar geleden won hij de 2e prijs, maar in 2017 heeft hij zijn 2e prijs met verve verdedigd en ging nu voor de 1e plaats! Gefeliciteerd Leo namens het jeu de boules team van Geelhoed.

Grand Cru ’82 bedankt voor de sportieve en gezellige avond namens Geelhoed Metaalhandel BV