Vragen? Bel ons op 015 273 0575 of Whatsapp 06 306 607 60

Voor iedereen uit Den Haag en omgeving

Bij Geelhoed Metaalhandel levert u eenvoudig en snel uw oude metalen in tegen een hoge prijs. Van oudsher zijn wij een Haagse metaalhandel, maar klanten uit de wijde omgeving van de gemeente Pijnacker-Nootdorp zijn bij ons van harte welkom. Woont of werkt u in Den Haag, het Westland, Leiden, Zoetermeer, Gouda, Delft, Rotterdam of een andere plaats? Wij helpen u graag! Geelhoed Metaalhandel is gevestigd op het volgende adres: Ambachtshof 2 in Nootdorp.

Zo bereikt u Geelhoed Metaalhandel vanuit verschillende plaatsen:

Oude metalen inleveren vanuit Nootdorp of Pijnacker

U bent in Nootdorp of Pijnacker en wilt uw oude metalen inleveren tegen hoge prijzen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Of u nou van uw koper, ijzer, zink, aluminium, kabel, lood of een ander oud metaal af wilt. Wij nemen het in. Geelhoed Metaalhandel is gevestigd in Nootdorp en goed bereikbaar vanuit zowel Nootdorp als Pijnacker. U vindt ons op het industrieterrein aan de A12, vlakbij het Van der Valk-hotel. Klanten uit Pijnacker kunnen ons bereiken door via de Oudeweg en de Molenaar Blonkweg langs het metrostation de Hofweg op te rijden richting het Ambachtshof.

Onze medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam, hebben veel ervaring en bieden snelle service en hoge metaalprijzen. Wij zien u graag in Nootdorp!

U kunt ons altijd e-mailen of bellen (015-2730575) voor informatie of actuele oud metaalprijzen. Let ook op onze openingstijden, afhaalservice, containerservice en metalen die wij niet innemen.

Oude metalen inleveren vanuit Den Haag en Rijswijk

Heeft u oude metalen in Den Haag of Rijswijk en zoekt u een goed adres met hoge metaalprijzen? Kom dan met uw koper, kabel, lood, zink, aluminium, ijzer, loodaccu’s en alle andere metalen naar Geelhoed in Nootdorp. Tot 2007 waren wij een Haagse Metaalhandel (voor oudmetaal Den Haag), maar ook ruim tien jaar na onze verhuizing uit de Waldorpstraat naar de Ambachtshof in Nootdorp zijn nog een groot aantal van onze klanten afkomstig uit Den Haag en Rijswijk.

Dus verdien geld en rijd snel met u oude metalen naar Nootdorp. Het gemakkelijkst rijdt u via de A12 (zie routebeschrijving). Klanten uit Kijkduin, Loosduinen, Den Haag Zuid-West en Rijswijk nemen eerst de A4.

Onze medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam, hebben veel ervaring en bieden snelle service en hoge metaalprijzen. Wij zien u graag in Nootdorp!

U kunt ons altijd e-mailen of bellen (015 273 0575) voor informatie of actuele oud metaalprijzen. Let ook op onze openingstijden, afhaalservice, containerservice en metalen die wij niet innemen.

 

Oude metalen inleveren vanuit Leidschendam

Oude metalen inleveren vanuit Voorburg

Oude metalen inleveren vanuit Zoetermeer

Oude metalen inleveren vanuit Moerkapelle

Oude metalen inleveren vanuit Zevenhuizen

Oude metalen inleveren vanuit Gouda

Oude metalen inleveren vanuit Woerden

Oude metalen inleveren vanuit Waddinxveen

Oude metalen inleveren vanuit Wassenaar

Oude metalen inleveren vanuit Voorschoten

Oude metalen inleveren vanuit Leiden

Oude metalen inleveren vanuit Westland

Oude metalen inleveren vanuit Honselersdijk

Oude metalen inleveren vanuit Wateringen

Oude metalen inleveren vanuit Kwintsheul

Oude metalen inleveren vanuit Naaldwijk

Oude metalen inleveren vanuit Delft

Oude metalen inleveren vanuit Delfgauw

Oude metalen inleveren vanuit Lansingerland

Oude metalen inleveren vanuit Berkel en Rodenrijs

Oude metalen inleveren vanuit Bergschenhoek

Oude metalen inleveren vanuit Hillegersberg

Oude metalen inleveren vanuit Rotterdam

Oude metalen inleveren vanuit Nieuwerkerk aan den IJssel