Vragen? Bel ons op 015 273 0575 of Whatsapp 06 306 607 60

Geelhoed biedt een snelle en betrouwbare afhaalservice

Oude metalen afhalen (uw metalen door ons laten ophalen)? Wanneer u een partij metalen van voldoende omvang heeft, kan Geelhoed deze ook bij u afhalen. We beschikken over een modern wagenpark en containers in verschillende soorten en maten.

Wij verzorgen containers en kleinere bakken voor alle soorten non-ferro metalen, ijzer, draaisels, kabels en accu’s, maar ook los materiaal kunnen we ophalen. U kunt ons gewoon bellen en uw situatie en wensen bespreken. Desgewenst maken we hiervoor een afspraak bij u op locatie. Wij bieden oplossingen voor de opslag en het vervoer van uw oude metalen en staan altijd klaar om uw materiaal op waarde te schatten. Voor het wegen van de metalen gebruiken we twee weegbruggen en twee weegschalen. U kunt desgewenst vooraf duidelijkheid vragen over de prijs per kilo en zelf kiezen voor contante betaling of betaling per bank. Snel, gemakkelijk, eerlijk en duidelijk!

Kleinere container die uitgeleend zijn en nu geleegd worden. - Geelhoed regio Den Haag

Hoe werkt het oude metalen afhalen?

Wanneer u metalen wilt laten ophalen, belt u ons. Desgewenst doen wij vooraf een prijsopgave. Wij komen op locatie met een wagen om uw metalen in te laden en mee te nemen. Op ons terrein worden de materialen via de weegbruggen gewogen of op één van de weegschalen gezet. U krijgt bij ons een goede prijs voor uw metaal afval. Oude metalen laten afhalen scheelt u tijd en inspanningen. U kunt gelijk meerijden om af te rekenen. Later langs komen om af te rekenen of ons opdracht geven de opbrengst per bank over te maken, is ook mogelijk.

Minimaal gewicht van metalen die wij ophalen

Het ophalen van uw oude metalen doen wij vanaf een bepaald gewicht. Voor ijzer geldt bij afhalen een minimum van 1.000 kg en voor non-ferro metalen geldt een minimum van 200 kg. Er zijn verschillende soorten bakken en containers beschikbaar, waaronder afsluitbare zeecontainers.

Desgewenst kunnen wij ook zorg dragen voor alle bijkomende administratieve zaken. Kortom: oude metalen afhalen is voor Geelhoed geen probleem.

Wilt u meer weten over onze afhaalservice? Neem contact met ons op via email of bel ons op 015 273 0575

Meer weten? Bel ons!

015 273 0575

Een impressie